Já ve městě „lyžařskou kuklu“ nosím.
Krom ní mne ještě napadá plynová maska.
Nemáš za co. 🙂
0
před 745 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokiaľ vám prekáža studený vzduch na dýchanie, prekryte si ústa a nos, šatkou, šálom alebo moderne – rúškou. Ak vám je zima na tvár, namažte si ju masťou, radšej nepáchnucou, to je recept z dávnych čias. Ale dnes, keď v "stredozemí "ešte nemrzne, je to zbytočné za predpokladu, že nestojíte na vrchole Maternhornu. Stačí každý deň privykať tvar na chlad studenou vodou.
0
před 745 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak uvažuj. Pod kapucí či klobouk si můžeš natáhnout satek/šálu od krku až po oči + nad oči ještě čelenku. Nic víc už tam nedostaneš, neasi? Pak existují termo krémy a termo gely. A možná taky existují i termo brýle, bo na trhu existuje přehršel nesmyslů a zbytečností, stačí jen pátrat 🤷♂️
0
před 745 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
pravidelně facka zleva, facka zprava.
Tváře budou v teploučku, prokrvená, barva hezká, svěží. Zdravě
vypadající člověk se hodí ke všemu 😁👍🏻
0
před 744 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zkousel jsi nekdy si oblicej namazat kremem? Existuji ochranne kremy. Podivej se v regalu pro male deti, anebo si zajdi do drogerie a nech si poradit.
Upravil/a: cappuccino
0
před 742 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
zima na tvář ti je proto, že nemáš dostatečně v teple záda a krk a hlavu, dej si pořádný kabát/bundu s límcem, nebo s kapucí, nemůže ti být pak zima. Jestli „sekáš frajera“ a beháš ještě teď někde v bombere, tak to ti fakt nikdo nepomůže.
Aevul – v současnosti (říjen) to vypadá, že ještě nikdo nic takové nenosí. Jen u jednoho člověka jsem si všiml něčeho, co vypadalo, jako „zateplená rouška“.
Tobě už je zima na Gesichtu teď, když je 10, 12, 16°C, a tak? To je ale, potom, spíš problém pro lékaře, než „jakou kuklu“.
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |