Samotný pudr nepomůže. Záleží na tom jestli se avíme o jednom pupínku nebo plošném problému. Pokud se jedná o jeden pupínek pak je jednoduchá pomoc…
Vše dáváme v malém množství ne žádné nánosy… ale méně a rovnoměrně vpravit do kůže poklepy 😉
Pokud je problém většího rázu zašla bych ke kosmetičce pro radu 😉
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, akné pudrem určitě nezakryješ, to se jen více zviditelní to, co bys chtěla zakrýt. Nesouhlasím s Lencis. Základní péče o pleť má 3 kroky. Čištění, tonizace a výživa a hydratece. V případě akné je potřeba pleť hlavně čistit, více než je běžná péče a ta je ráno a večer. Po denním krému je dobré lehce nanést dopbrá make-up, podle typu pleti, některé jsou adaptabilní, jiné pro mastnou pleť a další hodně krycí. Měl by mít i UV faktor. Já jsem teď začala používat jeden nový s UVa,B 18. Myslím, že ta druhá vrstva make-upu není optimální. S použitím korektoru souhlasím, ale tón by měl odpovídat barvě pleti, většina se jich nanáší pod make-up,po den.krému. Je důležité zvolit kvalitní kosmetiku, ty levné většinou nemají patřičné testy a nemusí být nekomedonní.Ty kvalitní mají i testy alergologické apod. Co se týče Wichy, je to velký byznys. Někomu vyhovuje, ale při dlouhodobém používání ☹. Pudr na závěr je také OK.
0 Nominace Nahlásit |
Ať už zvolíš jakýkoliv výrobek, dej pozor, aby byl pro mastící se pleť. Zkus třeba Dermacol, ten má speciální řadu na mladou aknózní pleť. Mimo jiné-pudr slouží pouze k zafixování, takže před ním by jsi měla používat, jak už bylo zmíněno, make-up a korektor. Záleží také, jak akné vypadá. Jestli sis pupínky rozrejpala do krve, tak dej na různé make-upy velký pozor, ony ty pupínky vypadají potom jako plesnivé(vlastní zkušenost, bohužel=D). Každopádně si zkus zajít ke kožnímu lékaři(vykašli se na kosmetičky i na obvodní doktory). Pravděpodobně Ti předepíše recept, já jsem si takhle vysloužila „kouzelnou vodičku“, která mě měsíčně stojí jen třicet korun, což mi na tom přijde úplně skvělý, ale hlavně-POMÁHÁ. Tak tedy hodně štěstí a měj se;-).
0 Nominace Nahlásit |
pudrem to stopro nezakryješ. já jsem si koupila make-up který je to od miss sporty a je cenově dostupný. vetšinou najdeš make-up za 200kč a to taková malá tyčka. tohle má 30ml a je to prostě super. zkus ho používá hi o emma roberts 🙂
Zdroj: http://www.coty.cz/dekorativni-kosmetika/miss-sporty-make-up-so-matte-perfect-stay-30-ml
0 Nominace Nahlásit |
Ahojky, měla jsem a mám stejný problém, pomohla mě známá značka vichy, make up, je toho víc druhů, ale je to na aknozní a mastnou pleť …je dražší, ale stačí trochu a vše zakreje bez toho, aby jsi vypadala jak maska, a přitom léčí. trpím tím od mých 15 a je mi 32. Takže jsem vyzkoušela kde co, a tohle mi nejlépe pomohlo. Na internetu se to dá sehnat i za lepší cenu.
0
před 5465 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Spíš se zaměřte na to, co dělat s tím, abyste to akné neměla nebo neměl. :) Mě na to v pubertě hodně pomáhala čistící pěna na obličej od https://petrasouckova.cz/kategorie/pece-o-plet/odliceni-cisteni/cistici-pena-na-oblicej/ Dokonce ji mám doma ještě teď, protože co si budeme povídat, občas se nějaký ten pupínek objeví. Ale tak je potřeba se z toho nehroutit a nějak to řešit. :)
skus slupovací masku a zbav se akné uplně pokud nepomůže nahřej se nad horkou vodou a skus akné vymáčknou prstýnkem
Drap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |
ReHu | 231 | |
Damiana | 229 | |
quentos | 225 |
Líčení a make-up |
Móda a doplňky |