To je těžká odpověď. Je to různé, někdy pleti vyhovuje korektor tuhý, jindy tekutý. nejlépe vyzkoušet. Některé značky jsou kvalitnější, jiné méně. V případě akné je nejdůležitější pleť čistit a ošetřovat, jsou i jiné přípravky, krom základní péče a korektorů. Také mám zkušenosti, že pokud se k zakrývání korektorem použije prst, materiál zůstane v těsném okolí pupínku a přímo na něm téměř ne, proto je mnohdy vhodnější použít štěteček. Ale pozor na to, některé levné štětečky, s vysokým podílem umělých štětin, zanechávají při použití jemných výrobků jemné vytlačené linky. Štětečky s podílem přír.štětin jsou jemnější a nanášení je hladké. Já používám Artistry, mají několik druhů a od ůnora bude i nová kosm.řada, cenově dostupná. ReHu
0 Nominace Nahlásit |
Já vždyky používala jen korektor tuhý, s těmi tekutými zkušenost nemám ale příjde mi že je to skoro to samé jako když máte tekutý make-up. Asi bych sáhla po kvalitnější značce 150kč< ty nejlépe kryjí. U AVONU nebo Oriflame mají docela výběr, nebo v Rosmannu či DM drogerii si jistě vyberete.
0
před 5394 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
podle me tekutý znacka to nevim ale nejaka osvedcena me se po neovedcené objevilo akne jeste vic a plet me priserne stipala a svedela -bylo to k nevidrzeni
0
před 5381 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |