Menší porce,hodně vody,pestrá strava v minimálním množství,nejez po 18 hod.,sport…Uvidíš,že se budeš s prázdným žaludkem už za týden cítit mnohem líp a nebudeš už chtít mít plné břicho a cítit se tak těžce a líně…(nechci tím říct,že nemáš jíst vůbec)
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, především rychlé hubnutí organismu rozhodně neprospívá! Hubnout by měl čistý a připravený organismus a předně zdravý. To jsou základy pro úspěšný start na hubnutí.
Pak už záleží na dalších okolnostech, jak dlouho jsi svou váhu nabírala, kolik měříš, vážíš. Neexistuje nic, co by fungovalo pro všechny stejně – rychle a efektivně. Vše se odvíjí od organismu.
Nicméně doporučuji prostudovat odpovědi na tutéž otázku, které zde už padly, prosím o použití vyhledávací lišty. 🙂
0
před 5276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
copak potřebují zase herce na film o koncentrácích,
a stojí vám vůbec za hubičku.
0
před 5276 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Co vím od kamárádky tak na těchto stránkách nabízejí zdarma poradenství na toto téma: www.hubnete.cz/wellnessprodukt
Zdroj: www.hubnete.cz/wellnessprodukt
0
před 5269 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
doporucuji stranky www.snidejzdrave.cz/rychleaschuti .Velice ucinne hubnuti jen za pomoci dietni snidane a vecere.
Zdroj: www.snidejzdrave.cz/rychleaschuti
0
před 5251 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já už taky nevím, co bych měla zkusit abych zhubla. Prosím někdo aktuálně, komu se podařilo zhubnout? Já vím, že to chce pohyb apod, ale ve stravě to je také, ne? Co doporučujete?
No to především ve stravě 😉
Hele mám vyzkoušené tedka koktejly na hubnutí Chiashake. Zkus je ;)
No jako minimálně to vypadá opravdu chutně 🙂 Láká mě to vyzkoušet. Tak já zkusím něco málo objednat a když budu spokojená a bude mi to chutnat, koupím si ten měsíční balíček 🙂
Ahoj, doporučuju přestat jíst sladký a úplně se vyhnout tučným jídlům. Já už asi měsíc jím jen zdravá jídla (rýže, kuřecí prsa, hodně zeleniny, ovoce) a také jsem začala každý den aspoň hodinu cvičit. Za ten měsíc jsem zhubla asi 8kg. -Snad jsem pomohla :)
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |