Jak změním jméno na Facebooku po dosažení limitu? Tenkrát jsem si nastavil nick a začali mi až po nějaké době chodit upozornění, abych si své jméno změnil na mé skutečné, což v tom případě to teď mám i v plánu, ale už nemohu změnit jméno, jelikož jsem dosáhl požadovaného limitu. O nějakém limitu jsem neměl ani potuchy. Teď to funguje tím způsobem, že se musí ofotit doklad a jim to zaslat, což se mi zdá tak trochu jako blbá varianta. Neznáte někdo nějaký lepší nápad? Můj nick, co tam mám se mi nelíbí a rád bych se prezentoval pod svým skutečným jménem.
Děkuji předem za odpovědi.
Doplňuji:
Bedy: zrušit to nechci.
Nikolka: čekal jsem, ale nedočkal. Řeším to už delší dobu.
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Werwolfo před 4123 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
uživatelé FB (zejména např. ženy po svatbě) to řešívají tak, že pošlou na support naskenovanou občanku.
0 Nominace Nahlásit |
Zrušit tento účet a založit si nový. Nejjednodušší řešení v tomto
případě.
Jak zrušit Facebook účet najdete zde: http://www.portiscio.net/navod-jak-zrusit-facebook-ucet#trvale-zruseni-facebooku
0
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Počkejte pár týdnů a zkuste to znovu. Tohle se stalo i kamarádce. Dlouhou dobu nevěděla co s tím, tak to přestala zkoušet a po pár týdnech jí to opět šlo. :) Nebo bych zkusila napsat třeba adminům na FB. Když je slušně poprosíte, myslím, že Vám vyhový. :)
0
před 4135 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stejný problém měl i kamarád. Proto volil nejšetrnější variantu oficiálního dokladu – poslal jim tam svého ISICa. Ten měl navíc retušované některé údaje ve Photoshopu //konkrétně tam chtěl dát svoji přezdívku // – a prošlo to bez problémů ;)
0
před 4123 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |