Avatar uživatele
leonessa

Jak zmírnit kyselost v hořčici?

Tak jsem si na zkoušku udělala experiment a vyrobila domácí plnotučnou hořčici, ale zřejmě jsem tam dala hodně octu nebo ho nechala málo převařit a tak hořčice je tak kyselá, že nejde ani jíst. Je mi to líto vyhodit, protože jinak je opravdu dobrá. Nedala by se kyselost z octa nějakým způsobem ještě snížit?

Zajímavá 0 před 3910 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Přidáním cukru, nebo sladidla.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
zjentek

tak si ještě nadrť semínko a změň ten poměr k octu
Doplňuji:
myslím více semínka v poměru k octu ..taky existuje červený hořčičný semínko a to má ty vlastnosti, který bys teď potřebovala, když to máš moc kyselý

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
cochee

Kyselost snížíš buď zředěním kyselé složky, to viz zjentek, anebo neutralizací, to ale pochybuju, že najdeš prostředek, který ti kromě toho snížení kyselosti jinak tu chuť hořčice negativně neovlivní.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek