Mám životní pojištění se spořením Dynamik u ČP. Tuto pojistku chci kompletně zrušit, ale pojišťovna mi chce vyplatit jen půlku naspořených peněz. Není nějaká klička?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4977 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Můžu popřát jen upřímnou soustrast, produkt dynamik je ten naprosto nejhorší produkt na českém trhu. Jinak kličkovat se nedá, pokud nedojde k pochybení ze strany pojišťovny máte smůlu. Ale když budete tento produkt dále využívat přijdete o víc.
2Kdo udělil odpovědi palec? pokazdejinak, Salvaje
před 4976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
souhlasím s AndreiRangerem, pojišťovna to má dobře spočítané – to vy rušíte smlouvu dřív, vy jste nedodržel původní podmínky (smlouva na x let), tak vám za to strhnou nějaké ty poplatky. navíc u dynamiku jsou všechny poplatky totálně netransparentní – nikde se dopředu nedovíte kolik zaplatíte a za co.
0
před 4976 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ono záleží na tom, jestli z pojistky potřebujete ty peníze nebo ne, pokud ne, psk je požádejte o tzv. splacený stav…tzn.že už pojistku nemusíte platit, peníze se vám dále zvýhodňují a na konci dostanete celou částku a ne jen polovinu. Takže určitě doporučuji nerušit, klička určitě nebude. A taky bych asi poradila najít si finančního poradce.
Jen bych si dovolil mít drobnou připomínku k iformaci o splaceném stavu
od ximbiho.
U Dynamiku žádný splacený stav neexistuje ! Tady je pravděpodobně mýlka
s Comfortem plus od AXY tam to lze. A také bych byl hodně opatrný
s rušením pojistek odkupné stojí vždy spoustu peněz a téměř vždy se
daji nějak tyto pojistky přepracovat abych o naspořené prostředky
nepřišel a novou smlouvu si nastavím jak potřebuju. A tady bych si dával
skutečně pozor na lidi z různých makléřských firem ti Vám určitě
budou tvrdit jak je zrovna Vaše pojistka nevýhodná a je úplně fuk od které
pojišťovny bude, protože přece jen jejich produkty jsou ty nejlepší.
Já tedy neznám produkty ČP a ani AXY, tak nemohu soudit. Ale zavolat si a zeptat se na ten splacený stav by tazatel přeci mohl…A souhlasím s tím, že makléři nejsou zrovna nejlepší, mám pocit, že jim jde jen o to, jak z člověka vytáhnout prachy…pod záminkou, že to, co nabízí je to nejvýhodnější a nejlepší. Hlavně neuzavírat nic, dokud si nejsem jistá, že to chci přesně tak, jak je mi prezentováno…