Jsem student s pasivním příjmem 1.800 měsíčně. Také mám příjmy v podobě dárků na narozeniny, svátek a Váníce. V létě půlku prázdnin jsem na brigádě, kde pracuji jako operátor výrobní linky. Mezi moje výdaje patří dárky svým rodičům a sestře na narozeniny, svátek a Vánoce, na pozvání do restaurace a nejmenší část výdajů tvoří příspěvky v kostele.
Co se týče mých rizik, tak zvytečně neriskuji (nedělám hlouposti), ani nežiji zvlášť nezdravě (neberu drogy, nepiju, nekouřím, nepřecpávám apod.). Jím však mírně nadprůrně sladkosti a zřídka chodím do fastfoodu.
Mezi míje koníčky patří v poslední době studium japonštiny, hraní PC her, sledování videa, procházky ve městě a dětská psychologie.
Žiji u rodičů, kde na chod domácnosti přispívám konáním drobných domácích prací a v budoucnu bych chtěl dávat rodině část své mzdy, až ukončím školu a budu mít opravdové povolání.
Zajímavá 0 před 3114 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vyjímečně na tvou otázku odpovím. Tvůj smyšlený život je zdánlivě bez rizika, ale je to jen neoprávněný pocit. Doporučuju pojištění odpovědnosti za újmu z občanského života, lidově nazývanou „pojistka na blbost“. Bez ironie, tuhle pojistku uzavírají i lidé s IQ 120 (nebo spíše právě proto). V některých povoláních je dokonce přímo vyžadována.
0 Nominace Nahlásit |
Přesně jak píše Kepler. Uzavř si pojistku na blbost. Mám ji taky,
navíc zdarma k pojištění domácnosti.
Je to dobrá věc. Stačí shodit regál se zbožím v obchodě a je
vymalováno. A to právě pokryje tam pojistka na blbost…
0 Nominace Nahlásit |
Dobrý den,
souhlasím také s uzavřením pojistky na odpovědnost v občanském
životě, a udělejte rodičům radost a uzavřete si ji spolu s pojištěním
domácnosti. Váš měsíční příjem by na to mohl stačit, třeba zde: www.yespojisteni.cz