Ahoj, chtěla bych mít dlouhé vlasy.Vlasy jsem měla po lopatky a šla jsem jen ke kadeřnici na konečky jenže kadeřnice mi ostříhala vlasy po ramena.V té chvíli se moje sny o dlouhých vlsech rozplynuli prosím pomozte mi poraďte jak mít co nejrychleji dlouhé vlasy.Děkuji
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Anonymka23 před 2614 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Na růst a podporu vlasů by mohl pomoci Biosil plus:https://www.lekarna.cz/biosil-plus-tbl-60/
a Pivovarské kvasnice.
…
Lamalam
Jsi velký vtipálek tato mast se koupiti
nedá, neboť je to hláška z Cimrmana 😁
…
Oblíbené hlášky
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
Jedině čas. Růst vlasů se nedá žádným způsobem nijak podstatně ovlivnit.
0
před 2614 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Určitě podporuje růst vlasů vitamín B . Já mám vlasy skoro k zadku a vlasy si stříhám podle potřeby doma přijde mi blbý jít ke kadeřnici která ostříhá konečky moc a ještě chce nehorázný peníze za nic tak si je ratči střihám sama . na zlámané konečky celkem dobře zabírá kokosový olej který je uzdravuje. Vlasům také škodí třeba žehlení a kulmování vysoká teplota ničí vlasy takže je takle moc nevystavovat vysoké teplotě .
0
před 2604 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na zrychlený růst vlasů pomáhá pít měsíc čaj z kopřiv,a pro hustotu denně rano sníst polevkovou lžíci slunečnicových semínek,nebo denně jíst hrst vlašských ořechů.Já to dodržuji,a opravdu to hodně pomáhá.
0
před 2594 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem teda spíš měla problém, že m ty vlasy nechtěly růst, ale zkus taky to co já…koupila jsem si v notinu sérum pro růst vlasů od značky bione a k tomu jsem si koupila i šampon proti padání vlasů od vichy
0
před 2581 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |