Velká sexuální touha asi časem trochu pomine a jak obdivovat ženu, ale moci si s ní o všem popovídat ? Když nemá ovšem sto kamarádek a nemá tudíž na muže čas.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, celie před 4199 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
No, především v pohodě. Jestli mě něco dokáže na ženské vytáčet,
tak furt její nějaký pindy. Takovou ženskou už nikdy nepustím do baráku.
🙂
Chlapa ochočíš snadno, stačí několik jednoduchých triků:
No a takhle bych mohl pokračovat…
2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Damiana, Andělé Nahlásit |
Já třeba nějak ani netoužím po dobré kamarádce, podle mě to ani normálně nemůže fungovat. Občas dát řeč je v pohodě, ale nějaký užší kontakt.. Hlavně nechápu k čemu kamarádku? Pochybuju, že bych se s nějakou shodnul v zájmech a bavit se o Ulici mě nevzrušuje.
0 Nominace Nahlásit |
na co chlap potřebuje ženskou ..opravdu na kamarádství? Je to trochu drsné, ta skutečnost, kterou si ženy nepřipouští, ale chlap chce po ženské jen jedno. A potom (po jednom), pakliže s ní zůstane, už nikdy nebude sám sebou, k tomu mu dopomáhej síla ženy. Kdo že vymyslel vztah? Víte? Funguje to? A další drsnou věc řekl Saudek v nějaké talkshow: prý normální chlap se s ženskou nebaví- což mi od něj sedlo jak pytel brambor, ale zůstává faktem, že chlap, který žije se ženou, není sám sebou. Může tam být tedy taková rovnice, že pokud vás bude obdivovat a předvádět, po čem toužíte, nebude už atraktivní on pro vás, protože v té době už nebude chlap. A jaká by měla být žena? Skromná ..nechtít to po něm. Vděčná ..jen za jeho přítomnost. A jedno moudro závěrem: na rozdíl od muže, žena bez chlapa žít nedokáže ,(
0 Nominace Nahlásit |
Tak jsem čekala nějakou solidní odpověd a nic.Podle toho vyplívá,že muži nechtějí ženy jako kamarádky,jen na jedno.A přitom si myslím,že ženy právě bývají rády,kamarádky s muži,protože nemají ženské vlastnosti.
0 Nominace Nahlásit |
Je opravdu zázrak najít muže a současně dobrého kamaráda.Já měla to štěstí.které trvalo více než čtvrt století.Ani jeden z nás se nikdy nesnažil přizpůsobit protějšek k „obrazu svému“,omezovat v jeho zálibách,nebo dokonce kvůli nim vyvolávat spory.Vzhledem ke směnnému provozu obou nebylo nutné striktní dělení prací v domácnosti,vzájemnou pomocí zbývalo více společně prožitých pohodových chvilek.Ženské jsou vždy trochu více upovídané.Mlčenlivý,ale spolehlivý samorost umí náklonnost projevovat svým vlastním způsobem.Je vnímavým posluchačem,pokud ví,že se neprobírají otázky typu jedna paní povídala ,nemám co na sebe,sousedi jedou na dovolenou tam či onam atd.Každý vždy reprezentoval sám sebe,nebylo nutné předvádět toho druhého ostatním.Bohužel ale máme každý svůj čas života vyměřen…Možná to vyzní neuvěřitelně,ale skvělý muž může být současně i báječným kamarádem.
myslím, že nejlépe za všechny to řekla celie: muži neradi kamarádí s ženami, protože ony mají ženské vlastnosti ,)
Ne že bych se v tom nepoznával, ale přinejmenším 1,3,5 musí jít od srdce, jinak je zaděláno na malér… A to se v dospělosti naučit snad ani nedá ☹
pod tvuj nazor se podepisuji i ja a pripominan
Dami,to se Alešovi ale povedlo,viď? Má naprostou pravdu,já mu ji také chtěla dát,jen jsem čekala na další odpovědi,ale vážně si ji zaslouží,to se mi fakt moc líbí…:-))
Vždyť je to tak jednoduché… 😉
S tímhle vyžiješ celkem taky slušně.
No jéjé,úplně jednoduchý kodex štěstí-napapkat, pomazlit a hajínký…a chlap přede jako kocourek…:-))
No jo, ale když se to musí vysvětlovat a učit, tak už to není
ono…
Obvykle nastoupí ženský nesouhlas a polemika (nad některými body) –
nebudu se přetvařovat a dělat ze sebe slepici, nemám zapotřebí mu
pochlebovat, když jsem lepší… To jsou chvíle, kdy se mi chce vždycky
z plných plic řvát! Sakra, nech ho být, zavři na chvíli pusu nebo
překousni tu rýpavou poznámku ke všemu, co on dělá (nebo nedělá:-)
Pokud to má žena v sobě a nesnaží se chlapa předělat, ale je sama
natolik soudná a chytrá, že ví, že on je pro ni pak skutečně schopen
všechno, může si fakt žít jako v princezna pohádce – když si tak
ráda stěžuje, že on nedokáže říct, že ji miluje…
Muž, který takovou potká si může gratulovat, žena, která má schopného
muže, který dokáže svým chlapským chováním „způsobit“ to, že se
ona chová jako žena a po něm chce jen jedno – aby on se choval jako
muž – má vyhráno. Složité je jen jedno. Najít (potkat) tak moudrou
ženu a mít štěstí na muže, který je chlap. 🙂
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |