Lgee

Jaká je dobrá aplikace/program do počítače, kam si lze zapsat události a něco, na co nesmíme zapomenout?

Neco, co lze nainstalovat i na Linux

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? paul1 před 818 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
mosoj

Co pořád hledáš? Používám googlovský kalendář a umí všechno. Kalendář sdílím s mobilem, takže ho více používám v mobilu. Je to bezvadné, protože do kalendáře mohu zapisovat a číst jak v mobilu tak v PC. Je docela přehledný, umožňuje k události poznámky, upozorňuje předem jak si nastavíš, dokonce odešle i upozorňující email, nebo ti předhodí telefonní číslo na které máš zavolat + mnoho dalších funkcí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
paul1

Já tam mám jen poznámkový blok, to ale není to ono, chybí něco na upozornění termínu.

0 Nominace Nahlásit

Justin1

Asi před 15 roky jsem na Windows XP používal aplikaci „Alarm Me!“, ale nevím, jestli máš Windows a jestli se dá použít i dneska.

Zdroj: https://alarm-me.en.softonic.com/

Upravil/a: Justin1

0 Nominace Nahlásit

magorvkleci

Microsoft ToDo
naprosto bezkonkurenční… včetně sdílení mezi PC, iOS i Androidem i v týmu, zálohování i exportu

lepší je jenom Ilium ListPro, ale to nemá a nikdy nebude mít verzi pro Android

0 Nominace Nahlásit

Petr1491

Google kalendář je nejlepší. Stačí se s ním sžít.

0 Nominace Nahlásit

Dochy

google kalendář
můžeš k němu přistupovat jak z počítače tak z telefonu.
Nevýhodou je nutnost připojení.

0 Nominace Nahlásit

Arne1

Jmenuje se to Kalendář.

0 Nominace Nahlásit

cochee

Já si myslím, že na mobilu taková aplikace dává smysl na rozdíl od PC (mobil máš furt zapnutý a po ruce, na rozdíl od PC). Jinak když se podívám na repozitář své lin distribuce, tak tam vidím hned 4 programy a to jsem seznamem ani nezačal listovat.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
magorvkleci

Myslím, že odpověď „…stačí se sžít s Google Kalendářem…“ je přesná.
No právě. Proč bych se měl podřizovat něčemu, co mi má sloužit. Ale v zásadě myslím, že já nesvedu se s Googlem sžít. Logika služeb Google (Mail, Kalendář, Kontakty, Mapy, Disk, Photo, Lens) se se mnou míjí. Funkce které potřebuji, tam nejsou nebo jsou špatně dostupné a naopak mi Google nabízí hlouposti, které ani nevím, k čemu bych kdy použil a nedají se vypnout.

Dochy

Chápu, pak budeš m uset hledat dál. Google je fajn v tom, že je free a dostupnej téměř kdekoli. Ale samozřejmě by bylo pošetilé myslet si, že je to to pravé pro všechny. kdysi jsem používal kalendář Jorte na mobilu. Mám pocit, že mohl a nemusel být propojen z google calendar, nevím jestli mají PC verzi. Zkus se mrknout. Jinak asi nezbude než hledat na vlastní pěst.

Nový příspěvek