Za sebe bych doporučila oční kliniku Gemini ve Zlíně.
V odkazu najdete ceník a další města,ve kterých se výkony provádí.
http://www.gemini.cz/
Doplňuji:
I v Brně se tyto zákroky provádí.
Ve vloženém odkazu máte ožnost obrátit se s osobním dotazem na
odborníky.Není třeba podléhat módním trendům,zkuste i brýle brát jako
součást vizáže a ne obtěžující faktor.
@Agnetko,nestrašte.Doporučuji Zlín jako špičkové pracoviště právě pro stoprocentní úspěšnost operace sítnice..Oko zústalo,jen je nutné počítat s tím,že cerkláž omezí zorné pole.Jizvu po takovém zákroku samozřejmě nelze řešit dioptrickou korekcí.
Upravil/a: johana 56
0 Nominace Nahlásit |
Myslíš operaci sítnice nebo jen optickou?
U sítnice je vysoká pravděpodobnost, že se to nepodaří, a příjdeš
o oko (60%?).
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj 🙂 Já byla na laserovce teď v červnu tady: www.oftal.cz. Je to klinika přímo v centru Brna – u hlavního nádraží, takže super dojezdnost. Celou dobu se mi personál věnoval a vysvětloval vše potřebné. Za jedno oko jsem nakonec zaplatila necelých 9 tisíc, protože jsem na mateřské a v oftalu mají teď tuhletu akci právě pro rodiče na mateřské, takže jsem i dost ušetřila. Zatím maximální spokojenost!
0 Nominace Nahlásit |
Naprostý souhlas s Kackou. Personál vážně profesionální a krásné moderní nové prostory! Celá má brýlatá rodina jsme šli postupně na operaci – já i dcera jsme super spokojené, takže teď půjde i můj manžel učitel – je tam teď pro učitele sleva.. na jedno oko devět tisíc :)
johana 56 a kacenka 23: Díky vám holky. Přecejen jsem Brňák, takže klinika od kacenky je pro mě asi výhodnější. Já teda bohužel nejsem zrovna na mateřské dovolené :D Kolik to stojí normálně? A dá se platit na splátky?
Asi jsme se nepochopili. Myslím laserovou operaci očí kvůli odstarnění dioptrií. Při tomto druhu operace rozhodně není 60% šance, že přijdeš o oko
Ano, vždyť se ptám jestli optickou…:D > Optická by se dala
doporučit.
Tak to nemohu dále sloužit:D
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |