Taková, jakou tvoje tělo zaujme automaticky a bezděčně samo od sebe.
Doplňuji:
Ať už usínáš v jakékoliv poloze, ve spánku se lidi stejně různě
převalují, takže je to jedno.
Upravil/a: baghira
0 Nominace Nahlásit |
Tak to já na břiše spávám dost často. Asi proto, že jsem „po tatínkovi“, takže mi nic moc nepřekáží. A ještě si u toho slintám do polštáře. Nevím, zda je to zdravé, ale spí se mi tak dobře. 🙂
5Kdo udělil odpovědi palec? Berušinka, iceT, anonym, Nikkol, dohnalka79
před 4859 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nemělo by se ležet na břiše. A když ležíš na zádech nebo na boku tak je důležité, by jsi neměla velkou podložku hlavy, to pak deformuje krční páteř.
0 Nominace Nahlásit |
Telo " si rekne samo " a pocity take. 🙂 Do niceho se nenutte . Kazdemu vyhovuje neco jineho a nektere brozurky jsou spise ke skode . -iv-
0 Nominace Nahlásit |
baghira a -iv- mají pravdu =)
Hlavně – asi těžko bys usnula v nepřirozené poloze – usneš tak, jak
je ti to příjemné.
No, my ženy většinou ani na břiše nespíme – vadí tam ty dva kopečky =D – teda aspon mně vadí … a to nemám bůhví jak velký =D
0 Nominace Nahlásit |
musím se přiznat, že fakt spím na těch kopečcích/nebo kopečkách?/ a spí se mi moc dobře-i když asi podle knih nezdravě, ale co …hlavně že nevstávám po prd…
0 Nominace Nahlásit |
Četl jsem v józe, že se doporučuje spát na boku v pozici lidského plodu. Jestli se nemílím, tak v minulosti se tak i pohřbívalo… teda to se mi sešla témata v jedné odpovědi- spánek a smrt 🙂 … No pro někoho smrt je jen spánek.
0 Nominace Nahlásit |
Například na zádech tak, že máte polštář i pod chodidly. Nebo na boku, s tím, že máte polštář mezi koleny a trochu pokrčené nohy. Záda musí být pořád „vyrovnaná“… Důležitý je také výběr matrace a polštáře.
0 Nominace Nahlásit |
na cizím břiše.
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4858 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kdyby bylo na mě, tak je mi to jedno. Spím v jakékoli poloze, jen abych ten spánek měla kvalitní… Což se u mě bohužel neděje…
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |