ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 0 před 4679 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Obecně všechna plnokrevná a temperamentní plemena, např.:araby, anglické plnokrevníky
Miluji koně a nad jejich ušlechtilou krásou se mi tají dech pokaždé, když je někde zahlédnu. Být to možné, mám farmu a chovnou stanici koní a jezdím na nich s větrem o závod.
0 Nominace Nahlásit |
Obecně všechna plnokrevná a temperamentní plemena, např.:araby, anglické plnokrevníky
Nemám možnost přicházet s koňmi do styku, a tak volím pouze podle vzhledu – elegantní Arabský plnokrevník. O chování a charakteru plemene nemám moc velké informace.
0 Nominace Nahlásit |
Těžké koně, např.:shirské koně, noriky...
asi 10let jsem stahoval v lese dřevo a tam jsem si je zamiloval,jinak jsem stahoval s pivovarským valachem
0 Nominace Nahlásit |
Primitivní plemena typu Kůň Przevalského, Tarpan, Konik...
Moc se v plemenech nevyznám.
Líbí se mi všechny koně, ať už jsou jakýkoliv. Myslím, že všechny
člověku dobře z určitého hlediska rozumí. A pak už tolik nezáleží na
vzhledu. Spíš na tom co má kůň v sobě a v čem je dobrý.
0 Nominace Nahlásit |
Araby A – dostihove
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4679 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Třeba arabové se mi líbí vzhledově (ne ti přešlechtění…) Ale líbí se mi všechna plemena koní. Co se týká charakteru, jsem běžně ve styku s anglickými plnokrevníky a českými teplokrevníky – každý kůň je originál. :) Jeden anglický plnokrevník je hroznej mazel a lenoch a druhý zase strašně aktivní, živý a když s ním pracuju musím dávat mnohem víc pozor. Chvíli v klidu nepostojí. :D
0
před 4679 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |