Za zcela přirozené právo považuji právo chránit život svůj, svých blízkých ale třeba i dalších lidí, také právo na svobodu projevu a pohybu.
0 Nominace Nahlásit |
Majetek
Právo na svobodný internet
Právo na to nebýt očipován.
Zbytek mi je ± jedno.
1Kdo udělil odpovědi palec? JuicyDrink
před 1631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Základní lidská práva jsou všechna přirozená, i největší pozitivisté musí uznat, že právo na život nebo na vlastnictví nestanovuje až nějaký zákon … 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Právo na život, na svobodu.
Taky právo sedět https://www.youtube.com/watch?v=2I4eVLSOzhs
Upravil/a: Zvidatel
0
před 1631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádná taková práva neexistují. Například přirozené prostředí, veřejné, kde měl kdysi každý právo trávit svůj volný čas zcela svobodně a přirozeně tak i činil, již bylo dávno městem rozprodáno soukromým subjektům, čímž ostatní ztratili své přirozené právo na pobyt v něm. Dnes nevím, jestli mám přirozené právo na své pohlaví, bo takový zmatek v pohlaví, jako je dnes, se už i bezpohlavnímu protiví! Mám právo na zdraví prospěšné jídlo? Toť otázka v potravinových řetězcích také často omílaná. A co je více přirozené, než zdravě jíst a mít přirozený prostor k pohybu?
0
před 1631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ideální je situace, kdy lidé považují pozitivní úpravu za přirozenou. Zvnitřění hodnot obsažených v Listině základních práv a svobod je zcela jistě žádoucí.
0
před 1631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek