Čas od času se objeví ze světa informace že soudce udělil tresty
například v podobě že musí na své náklady a vlastnoručně vandal dát
poníčenou věc do původního stavu.
Nebo zloděj chodí na frekventované ulici s cedulí co ukradl a podobně.
Které tresty by jste navrhovali vy ?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? gecco, anonym, zzzlatokopka před 3531 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Navrhovat tady můžeme cokoli.Každý jsme jiný a každý máme jiný pohled na svět.Docela mě ale mrzí,když si uvědomím kam až jsme se to dostali.Dříve platil chlapský stisk rukou při uzavření nějaké dohody.Dnes neplatí ani smlouvy s razítkem.Zfetovaní nebo namachrovaní borci,co rozsévají smrt v silných a rychlých autech odchází od soudu se směšnými tresty – viz mladá dívka na pražském Smíchově.Mohl bych ještě pokračovat,ale nechci – je mi zle a vím že už je pozdě.
0 Nominace Nahlásit |
100 ran ocelovou tyčkou, nebo 100 ran el. kabelem, záleží co by šlohnul.
0 Nominace Nahlásit |
…„Čas od času“… si říkám, že ty středověké tresty nebyly
zase tak ´zcestné´…
😉
0 Nominace Nahlásit |
rozhodne telesné tresty – palicovanie, bičovanie (na verejnosti).
mnohí totiž ničomu inému nerozumejú, iba keď dostanú po hube.
;-Q
0 Nominace Nahlásit |
Mě se líbilo teď v tom Iránu, chlap tam polil někomu obličej kyselinou, oběť oslepla, a soud rozhodl že viník bude připraven o zrak, pokuď s tím bude oběť souhlasit. Správně by ho ale měli ještě poleptat kyselinou, a při plném vědomí, stejně jako to udělal on. Některý státy prej protestují že je to nehumánní, ale jak to může bejt nehumánní, když mu oči odstraněj chirurgicky a ještě v narkóze? Nechápu..
1Kdo udělil odpovědi palec? zzzlatokopka
před 3530 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jde o to kdo koho život vytrestal první…
http://zpravy.aktualne.cz/regiony/vysocina/zneuziti-i-znasilneni-duchovnimu-hrozi-10-let-vezeni/r~c4029f88923011e3ab550025900fea04/
0
před 3531 dny
|
0 Nominace Nahlásit |