Jaké barvy máte nejraději? Já mám ráda černou, bílou, růžovou, modrou, tyrkysovou, zlatou… no, našlo by se jich ještě hodně! :) A jaké barvy máte rádi Vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, anonym, rynek878 před 5384 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Černou,bílou,námořnickou modř,jahodově červenou,olivově zelenou,hnědou.Spíš zemitější odstíny.
0
před 5384 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám nejraději červenou, modrou, žlutou, bílou, oranžovou, růžovou, zelenou a všechny pěkně zářivé. Hlavně žádná fialová nebo hnědá. Šedá ještě jde, černá je praktická, ale to je všechno. Zlatá, ta je na mě moc výrazná. Zlatý nosím jenom snubní a zásnubní prsten. Teda když je oblíknu. Při těhotenství mi zesílily prsty…
0
před 5384 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám ráda oranžovou, tm. zelenou, žlutou, bílou a černou, cihlově červenou.
0
před 5384 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem si oblíbila fialovou, vínovou. Spíš takové veselejší barvy :)
0
před 5384 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám ráda žlutou,oranžovou,růžovou,červenou,vínovou,fialovou,nebesky modrou,královskou modř,černou,stříbrnou a zlatou.
0
před 5384 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mám ráda bílou a modrou, ale pro oblečení volím spíše přírodní barvy: hnědou, zelenou, béžovou a jejich odstíny.
0
před 5382 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám nejraději žlutou,modrou,zlatou,fialovou a třpytivě černou.....
0
před 5379 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
prosím o palec: fialovou a oražovou a žlutou a to je vše ne ještě hnědou,zelenou a pak modrou ,červenou.Jo a ještě zlatou a stříbrnou!
0
před 5377 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já mám ráda žlutou,oranžovou,zelenou,fialovou, světle modrou a tyrkysovou. Na oblečení se mi líbí taky černá a červená.
0
před 5374 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 702 | |
marci1 | 489 | |
iceT | 408 | |
hanulka11 | 321 | |
annas | 320 | |
briketka10 | 273 | |
Kepler | 247 | |