S brigádami nemám vůbec žádné zkušenosti, tak se Vás ptám, jaké
byste mi v tomto období roporučili?
Doplňuji:
Je mi čerstvých 15 let.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? briketka10 před 4289 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vím, že je to nezdvořilé, ale kolik ti je let? Ptám se proto, jelikož to je zásadní informace, která ve tvé otázce chybí.
4Kdo udělil odpovědi palec? annas, Michal Kole, Kaxx, briketka10
před 4290 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
roznášet letáky, ale to můžeš jen, jestli ti bylo 15 let
Doplňuji:
http://www.greenpeace.org/czech/cz/O-nas/Kontakt/
zkus kontaktovat tuto organizaci, ale
taky nevím od kolika let berou lidi :)
Upravil/a: briketka10
0 Nominace Nahlásit |
odhrabávat sních a solit i když raději bych volil něco ekologištějšího.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 4290 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechny, které seženeš. A věř, že neni to většinou nic snadného.
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 4290 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Tak záleží, co tě baví, co ovládáš. Jinak klasika – roznos letáků, výpomoc v nějakém hotelu – třeba jako umývačka nádobí – teď hotely jsou nadprůměrně obsazené…
Případně je zde možnost se zeptat mítních technických služeb, že bys šla uklízet sníh – teď nezaměstnaní nemají povinnost pracovat a tak by třeba uvítali nějakou, vyzní to blbě, levnější pracovní sílu…
Jinak dneska sehnat brigádu je celkem kunšt a často je nutné si to zajistit několik měsíců dopředu. Třeba už v březnu doporučuju si zajišťovat brigády na prázdniny, protože už třeba v květnu je často pozdě…
0 Nominace Nahlásit |
Za nejšikovnější bych považoval dělat topiče v letním kině. Při tom se dá i stihnout třeba v pohodě studovat, pokud ovšem máš patřičné kvalifikační zkoušky a obvykle požadovanou praxi.
0
před 4289 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já chodil dělat údržbu a občas i recepčního do kombinované sauny u nás ve městě. Takže asi tak. Prostě bych se podíval kolem sebe a využil ty příležitosti, které se ti nabízejí. Co si budeme povídat… :) Ono je občas super brigáda fakt na dosah ruky a člověk by to ani nečekal. :)