podobně jako u M. žádné, ještě jsem to nezkoušel a ani takové tužby nemám. Mám jiné drogy ;{)> (muziku, scrabble, knížky…)
0 Nominace Nahlásit |
První značka cigaret byla Litoral a chtěl jsem zamachrovat před kámoši. Dodnes toho lituji!
0 Nominace Nahlásit |
Uzasne zvracel jsem cele odpoledne …takze to bylo na dlouhe roky me prvi a posledni …zacal jsem kourit az na vojne a po 10 letech toho nechal …tedy nechal to neni to spravne slovo …obcas si dam cigarko ke kave ..
1Kdo udělil odpovědi palec? samicek333
před 4240 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Lípa s filtrem, brácha mne donutil abych to doma neřekla. Akorát že on nekouří a já jo ☹
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jako M., Moniszek nebo quentos jsem to nikdy nezkoušela a ani to nemám v plánu, strašně to smrdí :)
0 Nominace Nahlásit |
Ve třinácti letech /před 27. lety/ v lese mentolky s kamarádkou, která mě to učila. Kouření mi nezachutnalo, jí ano a má rakovinu plic ☹
0
před 4240 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Od Kamarádů. Že by chutnalo? To ne.
Ale cítila jsem se teda parádně.
0
před 4240 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já nejdřív kouřil jen marjánu, cigarety jsem odmítal. Ale občas, když nebyl materiál, jsem si dal cigáro. Lehký pocit uvolnění a nadnášení si pamatuji dodnes. Pak jsem přestal kouřit marjánu, ale v cigárech jsem pokračoval pak asi deset let. Dvakrát jsem přestával, ale vždycky jsem se k tomu vrátil. Teď přestávám potřetí a držím to skoro rok. Raději nezačínat vůbec, těžko se toho zbavuje. Je to tvrdá droga, ikdyž se to tak často nebere. A hrozně to leze do peněz.
0
před 4239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Od kamaráda a byl to hnus,pak jsem měla ještě jednou na jiné akci,ale hned jsem ho zahodila..kouřit nehodlám
0
před 4239 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |