Avatar uživatele
www

Jaké dáváte ingredience do jednoduché domácí škvarkové pomazánky?

Otázka podobná tu již byla, ale odpovědi mne neuspokojily, cosi mně tam při ochutnání jakoby chybí ☹
Doplňuji:
No ano, to je ono! Česnek. Děda byl vždy po nich cítit česnekem!
Hergot, už jsem úplně blbej ☹
Díky!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: www

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? flodur, franku, beer, anonym, anyone před 4085 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
beer

Odpoveď byla označena jako užitečná

No tak jediné prase v bytě jsem já, domácí škvarky tudíž nehrozí..
Mám ale řezníka se škvarky sice za 132Kč/kg, ale jsou velké, tmavá a masité. To je podle mne základ.
Pomelu, malinko přisolím (jsou už někdy lehce osoleny), přidám trochu hořčice, někdy i nadrobno syrovou cibuli a hlavně česnek. Víc se mně jednoduše nechce, poněvadž chutná převelice jen s tím česnekem a solí )) Vyzkoušej a dej vědět !
Doplňuji:
Navíc jsi mne právě inspiroval k dnešní večeři, vše je doma ))

Upravil/a: beer

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Sádlo se škvarky,nejlépe čerstvě vyškvařené,ale určitě studené,sůl,čes­nek,cibule na jemno nakrájená.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek