Otázka podobná tu již byla, ale odpovědi mne neuspokojily, cosi mně tam
při ochutnání jakoby chybí ☹
Doplňuji:
No ano, to je ono! Česnek. Děda byl vždy po nich cítit česnekem!
Hergot, už jsem úplně blbej ☹
Díky!
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? flodur, franku, beer, anonym, anyone před 4085 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Odpoveď byla označena jako užitečná
No tak jediné prase v bytě jsem já, domácí škvarky tudíž
nehrozí..
Mám ale řezníka se škvarky sice za 132Kč/kg, ale jsou velké, tmavá a
masité. To je podle mne základ.
Pomelu, malinko přisolím (jsou už někdy lehce osoleny), přidám trochu
hořčice, někdy i nadrobno syrovou cibuli a hlavně česnek. Víc se mně
jednoduše nechce, poněvadž chutná převelice jen s tím česnekem a solí
)) Vyzkoušej a dej vědět !
Doplňuji:
Navíc jsi mne právě inspiroval k dnešní večeři, vše je doma ))
Upravil/a: beer
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?www Nahlásit |
Sádlo se škvarky,nejlépe čerstvě vyškvařené,ale určitě studené,sůl,česnek,cibule na jemno nakrájená.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |