Odpoveď byla označena jako užitečná
Ahoj, ja mohu určitě doporučit značku OPTIMAnova. Už jsme vyzkoušeli spoustu značek, ale u téhle jsme zůstali a pejskovi moc chutnají :)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?DomcaJe Nahlásit |
Hlavně koukej na procenta masa.
V těch levnejch máš 4% to je málo.
VivaVita má 24% a to už se vyplatí 🙂
Sem tam chuťovčičku salámek, konzervu, je toho hafo – pro ty naše
lásenky…
2Kdo udělil odpovědi palec? annas, briketka10
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já kupuji Brit a jsme spokojení. Jednou jsem zkoušela i nějaký dražší a paradoxně nám nesedly. Brit je taková střední třída, já k tomu radši přikoupím lepší konzervu a nějaký živiny a vitamíny:)
2Kdo udělil odpovědi palec? redy, briketka10
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Všechny granule nejsou pro všechny pejsky vhodné. Záleží i rase. Osobně jsem používal Acana
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kupujeme Eucanubu nebo Purinu. Doporučila nám je chovatelka, od které jsme si pejska pořídili. Bylo to prý ale hlavně proto, že štěňátko na to bylo zvyklé od narození a je lepší pokračovat ve stejné značce, se kterou se začalo.
Pedigree nám výslovně nedoporučila.
My osobně máme nejhorší zkušenosti, kdykoliv jsme v nouzi koupili nějaké nejlevnější granule, protože nic jiného v obchodě neměli. Z toho měl pejsek průjem snad ještě týden.
Pejskové mají obecně problémy nějakou dobu po tom, co se přejde z jedné značky na jinou. První dny to tedy nemusí být známkou toho, že jsou granule špatné, ale že mají jiné složení.
Upravil/a: eleonnore
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kupujeme Brit nebo Ontario, máme jorkšíra. Myslím ale, že ty od Ontario jsou chutnější :). Dřív jsme kupovali takový šíleně drahý, ale opravdu kvalitní – jen si nemůžu vzpomenout, jak se jmenovaly..
před 2908 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My jsme yorkšírce dávali odmala Eukanubu :) … teď jsme, ale zjistili,
ze jí víc chutná Proplan a jsme spokojení
Jak psala paní, určitě záleží i na rase ;) hlavně nekoukat tolik na cenu
a opravdu koupit pejskovi granulky které mají dobré složení…
Dobré je i zeptat se rovnou veterináře, ten poradí :D
0
před 2909 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
My také máme doma tuhle značku, OPTIMAnova :) náš pejsek na nich vyrostl a jsme maximálně spokojení.
0
před 2904 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ahoj, granule objednáváme pouze přes internet z juko-krmiva, značku OPTIMAnova na stránkách také nabízejí :) Mají i plno pamlsků, hraček a plno dalších věcí pro zvířatka, nejen pro pejsky.
0
před 2903 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zdravím, stejně jako Xenka můžu doporučit krmivo značky Optima Nova. Vyzkoušela jsem toho už hodně, ale s těmito krmivy je naše Madlenka spokojená a baští jak má. :) Mrkni sem, třeba si něco vybereš: http://www.juko-krmiva.cz/vyhledavani.php?katalog-hledany-string=optima+nova
Cena je sice o něco vyšší než jiná krmiva, ale aspoň obsahují čerstvou zeleninu, maso, rýži atd a není to mix nějakých kůží, kopyt apod. :-/ viz tady http://www.optimanova.eu/cz/optimanova
0
před 2902 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za doporučení granulek moc děkuju. Nakonec jsem pejskovi objednala granule OPTIMAnova, složením nám přišly nejlepší. Pejsek je papá bez problému a i srst se mu zlepšila
Moc Vám všem děkuji za odpovědi, určitě se kouknu. Jen bych se chtěla zeptat jestli jste neměli problém při přechodu z jiných granulek na značku OPTIMAnova? A také proč jste nakonec zůstali u této značky? :)
Pejsek nám nechtěl jiné granulky moc papat a také měl problém s trávením a střevní potíže, proto jsme také přešli na tyhle granule. Obsahují pouze jednu bílkovinu a díky tomu se pejskovi lépe tráví a nemáme pak takové problémy :) Nabízejí spoustu příchutí, které pejskovi různě střídáme.