Je jich mnoho,měli jsme boxery,stafordy,ted mám trpasličí pinče od roku 1988,a neměnila bych.Sportovní,hlídací pes v malém balení!
Zdroj: www.hoddogpinc.estranky.cz
0 Nominace Nahlásit |
Já se celkově přikláním k ohařům jako takovým. Je to nádherný pes.
Výmara má neteř a já mám německého ohaře kříženého s pointrem.
A ještě se mi líbí kavkazáci a anatolský pastevecký pes. Prostě líbí
se mi velcí, silní psi.
0 Nominace Nahlásit |
výmarský ohař krátkosrstý.. má skvělou postavu a krásně zbarvenou srst.. napsal bych i povaha.. ale ta se často liší
0
před 5336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
americký kokršpaněl,je jak malé dítě,všemu rozumí,poslechne na slovo,jenom se někdy bojím,aby mi neodpověděl,to bych si asi sednul na zadek.
0
před 5336 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlepší je Karl von Banhoff česky vořech.Chytrý,vděčný a zdraví pejsek.Ona ho totiž příroda vybavila vším aby přežil i na ulici.Z vlastní zkušenosti doporučuji měl jsem takového 16 let,nikdy nemarodil nikdy neměl špatnou náladu!!Vždy si věděl rady!
0
před 5335 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ano souhlasím český voříšek je zdraví ( mame ho 7 let a nikdy nebyl nemocny) taky je chytrý a oddaný jestli bysis ho pořidila dej pozor a pozorně si prohlédni (pokud je to možne) oba rodiče jestli ne tak alespon matku protože tady neni jasne jak bude velky jakou bude mit barvu atd.
0
před 5335 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě se strašně líbí zlatý retrívr. Je velkej a hezky chlupatej a ještě když vyplazuje jazyk tak je k sežrání. Ale líbí se mi třeba i bernský salašský, labrador, bígl atd.
0
před 5333 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
nejvice zlaty retrívři a takovi ti menší psi
ale i někteří větší
0
před 5330 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Moje nejoblibenější plemeno je Bígl…a proč?Ví když e nejhůř..nebo když brečim poznáto..!běži ke mně a začne mě olizovat..!:-)