Pokud budeš dělat stejk, tak bohatě stačí. Osolit, opepřit, pokapat olivovým olejem. Nechat odležet a potom na pánvici na olivovém oleji udělat. Pokud máš dostatečně rozpálený olej, stačí minutu z každé strany. Koření neni třeba další přidávat. Můžeš však přidat nějakou bylinku, podle toho co máš rád.
3Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, annas, ivzez
před 1364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Ve výběru koření se meze téměř nekladou. Často se při přípravě používá suché bílé víno a citronová šťáva. Třeba na grilovaného tuňáka navíc: cibule, petržel, tymián, bobkový list, olivový olej… Osobně mám rád jakékoliv ryby připravené jednoduše na másle, sůl, drcený kmín, pepř, případně pokapat citronovou šťávou. Bylinky taky nic nezkazí.
Upravil/a: Kepler
3Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, marci1, Ametyst
před 1364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kmín a citrónový pepř, případně sušený tymián – jemně, sem tam „jehličku“!
3Kdo udělil odpovědi palec? Odpovědi.cz, Ametyst, annas
před 1364 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Drap | 1709 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |