Dneska jsem na webu rekordy a kuriozity http://www.rekordy.besaba.com/ narazila na muže s nejvyšším IQ. Jeho IQ údajně dosahuje výše 230. A já se ptám, jaké máte IQ a chtěli byste mít takhle vysoké IQ? Myslíte si, že je to k užitku,nebo spíše ke škodě? Já mám IQ kolem 110. Nic extra, ale ani žádný výrazný podprůměr :). A myslím si, že tak 10–20 navrch by se mi občas šiklo :). Ale takovéhle extrémně vysoké jako má tenhle člověk bych mít pravděpodobně nechtěla.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? marci1 před 3429 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Průměr je 100…
Takže 110 je určitě nadprůměr…
😉
Pokud jde o to, zda bych chtěl či nechtěl mít IQ 230 – těžkoříct,
obé má svá pro i proti.
Ale prozatím su spokojený s tím, co mám…
😉
4Kdo udělil odpovědi palec? pusinka50, marci1, Lamalam, zzzlatokopka
před 3429 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Říká se, že inteligence je uzavřený kruh – genialita plynule přechází v idiocii. Geniální lidé bývají velice často geniální pouze v určité oblasti, ale v ostatních oblastech jsou absolutně nepoužitelní. Jinými slovy, i mentálně zaostalý člověk může vyniknout a ostatní převýšit v některém oboru.
Já jsem se svou inteligencí spokojený. IQ jsem si neměřil, dělal jsem pouze poměrně náročné psychotesty a s jejich výsledky jsem byl spokojen nejen já, ale hlavně tehdejší zaměstnavatel.
0 Nominace Nahlásit |
Své IQ a velikost podprsenky zásadně nikomu nesděluji.
Doplňuji:
S hodnotami obou veličin jsem spokojená.
Upravil/a: Lamalam
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem docela spokojený, ale připadá mi občas, že blbci bývají šťastnější.
0 Nominace Nahlásit |
Chytří lidé své IQ nesdělují. 🙂 Průměr je 101, 70 je málo , myslím, že už nad 160 je „dosti“. Nevýhodou těch, co mají extra vysoké IQ je, že toho mají v hlavě moc a už své IQ asi méně „snáší“. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem se svou výší IQ spokojená. Nevím, k čemu by mi pomohlo mít
IQ vyšší. Jedině, že bych dělala nějakého vysokého výzkumného
pracovníka na důležitém státním úkolu.
Nemyslím, že lidé s vysokým IQ to mají v životě těžší. Znám
spoustu lidí s IQ „ředkvičky“, kteří si tak dalece domýšlejí svou
chytrost a neomylnost, že s nimi společný život život není možný.
1Kdo udělil odpovědi palec? zzzlatokopka
před 3429 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám IQ151, je to prastarý typ počítače pro výuku jazyka Basic, kdo ze školy pamatuje ?
0 Nominace Nahlásit |
Já bych chtěla 🙂, ale nevím jaké by to mělo nevýhody. (pak bych si to možná rozmyslela)
0 Nominace Nahlásit |
Čím vyšší IQ má dotyčný jedinec, tím větší má potíže se začlenit do normální společnosti. Dejme tomu že pro jedince s IQ 190 bude drtivá většina lidí hromada blbců a omezenců.
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |