Zajímalo by mne,jak různorodá povolání se tu u přispěvatelů příspěvků vyskytují.Třeba já jsem zlatník, tomu se teď také věnuji,ale pár let jsem pracoval i jako 2D grafik.A co Vy?
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 6Pro koho je otázka zajímavá? Fred, rynek878, anonym, iceT, Evasky, Nazdar Bazar před 5114 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
prošel jsem různá pohodlná povolání v oboru IT servis a udrzba, helpdesk, sprava serverů, dtp grafika a skončil u naprostého mozkomoru = programáto/d/řiny … čas je volnější, záleží hlavně na dokončených úkolech a schopnosti se nárazově hodně soustředit (vypnout telefony, zatáhnout žaluzie sluchátka na uši), vedle toho se neustále prohrabovat tlustýma bichlema referenčních příruček a specifikací bezpočtu aplikačních rozhranní … sem si blbec dal 🙂
0 Nominace Nahlásit |
já pracuji v kosmetickém průmyslu,ale jinak jsem byla chemik,ani jsem se nestačila divit kam mě život zavál a jak se má práce změnila,ale jsem ráda
0 Nominace Nahlásit |
učitel angličtiny v jazykovce, překladatel. Co se týče posledně zmíněného, momentálně pracuju na překladu amerického bestselleru „Word Freak“ Stefana Fatsise – reportážně-memoárového románu o historii a turnajové scéně slovní hry scrabble.
0 Nominace Nahlásit |
Původně ekonomka – účetní, několik posledních let se živím rukama v oboru výroba a montáž pro automobil. a elektrotech. průmysl.
0 Nominace Nahlásit |
Vedoucí oddělení u soudu. Dříve asistentka vedoucího na stavebním úřadě.
0 Nominace Nahlásit |
horizontkář už 33 let a čím jsem starší tím víc mi to baví asi proto že to chce čas a praxi než se člověk něco naučí pořádně což se teda dnes moc neuznává
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek