Kravské
Kysané. Kefír nebo kyšku. Syrové mléko těžko strávím.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kravské
Míchám ho s Tibetskou kefírovou houbou a nechávám zkvasit. Nebo ho míchám s vřelou vodou, rozpustnou kávou a sladidlem, piji horké a na ex.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 2910 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Žádné
Pokud mléko piji, pak kravské, ale piji ho skutečně minimálně, případně si ho přidávám do čaje či kávy.
Upravil/a: Nuk nuk
0 Nominace Nahlásit |
Žádné
Mléko kravské používám na vaření, pečení, ale nepiji ho!
Dcera díky laktozové intoleranci někdy kupuje rýžové (sojové je
nebezpečné a dcera po něm skončila na ARO odd. díky alergii), na kaši
apod., sušené používáme pohankové.(nápoj).
0
před 2907 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |