Jsou nějaké obchody, které nabízejí X různých kategorií předmětů, které mohou sloužit jako dobré vánoční dárky, za dobrý peníz?
Na jeden takový, pro příklad jsem dnes narazil, jmenuje se Action, mohl jsem tam sehnat elektroniku, věci pro kutily, drogerii, potraviny, věci do auta, na kolo, pro sportovce, oblečení,… a za dostupný peníz.
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Malvína, Filip84 před 707 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak Vieti & „Supermarket míru“, ne?
Ty, tohle je hodně lokální záležitost. Ale různé ty „hobby“ obchody (UniHoby, Hornbach atp.), tomu, co popisuješ, víceméně odpovídají.
Potom Pepco, Kik, atp., i když jsou to primárně obchody s oblečením, je tam i spousta jiného zboží.
0 Nominace Nahlásit |
Rozhodně Tedi. To je druhý Action.
Btw – ceny polského Action? Nechápala jsem 😁 Pro mě je výborný na
kancelářský sortiment – všelijaké bločky, fixy atd. jsou za směšné
peníze. Jo a taky tam mají supr levné mléko pro kočky. A že
šmakuje! 😉
0 Nominace Nahlásit |
Malvína – Potvrzuji. Propisky, fixy, trhací bločky, diáře, absolutně bezkonkurenční ceny. To mi taky málem vyletěly bulvy. 👁️👁️
Poznámka. Ideálně nějaké, které mají širokou síť poboček po ČR. Abych pro dárky nemusel například až do Prajzské. 😁😁
Pepco a Kik je dobrý nápad, normálně takové podniky nenavštěvuji, ale nemám inspiraci pro dary. Navíc skrz pracovní povinnosti nestíhám. 😕
Pepco je takový hodně lowcost. Třeba struhadlo z Pepca mi vydrželo na jedno strouhání, a to silou vůle, protože jak jsem ho chytil, tak se pode mnou zbortilo to držadlo. Ale jinak strouhalo dobře, to zase ano!
Ale třeba utěrky tam beru, je tam hromada nádobí, od hrnečků, přes misky, talířky, všecko z pár korun a něco i pěkné. Sklo Lauter to samé.
Různé dekorace do domácnosti, powerbanky za „čipade“, a tak podobně.
Kik je honosnější. Máš tam i takový ten ryze dárkový sortiment, jako já nevím, truhličky, dřevěné. Spousta hraček pro fakany.
Prostě: chce to šmejdit.
Nebo Alza a CZC a spol., ne?
Vidíš, taky dobrý nápad.
U nás mají levné knihy, teda ne Levné knihy KMa, nebo jak se ten bazmeg jmenuje, ale soukromé levné knihy, na nádraží. Teda ne u nás, ale kousek.
Drap | 8223 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2778 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |