Jednoznačně kvasnicová piva.
3Kdo udělil odpovědi palec? anonym, Tydýt, briketka10
před 4696 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
mám ráda Kvasnicové pivo, jednou jsem ho ochutnala v Brně a potom jsme
na něj šla s příbuznými ještě několikrát je to 13° stupňové pivko
vynikající..mňam mňam..
to je pro mně speciál teď jsem se dočetla, že se vyrábí i Pernštejn,
ale nevím, jestli bude tak dobrý, zajdem s kámoškama a uvidíme, je to jen
12° asi nic moc..KVASŇÁK jméno má..
http://www.starobrno.cz/cs-CZ/nas-pivovar/kvalita/kvasnicove-pivo.html
0 Nominace Nahlásit |
Jsou to většinou piva, která se nevyrábějí celoročně, nebo jen
v malém množství, jindy mají vyšší „stupně“ či jiný výrobní
postup, barvu, příchuť atd.
Pro doplnění – naše speciály :
http://www.pivnidenik.cz/rubrika/82-Ceske-pivni-specialy/index.htm
2Kdo udělil odpovědi palec? www, briketka10
před 4695 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pivovary tak zpravidla označují piva,která nejsou běžně na trhu,tedy 8–10–11–12 a někdy taková,která vyrábí k některým svátkům.V naší oblasti Náchod dělá speciál 14,21,24,což už se nedá normálně pít, Hanušovice Vánoční či Velikonoční speciál 13,5 a někdo zase polotmavý ležák 14. Prostě je to mimo běžnou zvyklost a výrobu.
0 Nominace Nahlásit |
Jako speciál bych např. považovala piva v odkaze. Takové valentýnské pivo to je přeci speciál 🙂 Už ho mám doma nachystané a zítra snad překvapím…
Zdroj: http://www.umedvidku.cz/index.php?option=com_content&view=article&id=55&Itemid=73&lang=cs
0 Nominace Nahlásit |
ja bych považoval za dobré pivo Rychtář
Zdroj: http://www.izun.eu/jiny-svet/371-nase-pivovary-3-dil-rychtar
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1712 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |