Nemám žádnou nejoblíbenější psí rasu. Nejvíce se mi líbí faraonský pes, pražský krysařík a kanárská doga. A dále všichni teriéři. Ale jinak není pes, který by se mi nelíbil.
5Kdo udělil odpovědi palec? Medulka, anonym, Vlk-Gabriela, Damiana, Drakobijec
před 4507 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
asi dobrman, chrt, šeskoslovenský vlčák. Já psa nemám, psa menšího než 30/40cm v kohoutku nepovažuju za psa a na ty skutečný psy je třeba mít zahradu, jinak jde o týrání zvířat.
0 Nominace Nahlásit |
2× Anglický kokršpaněl (feny) Jinak se mi ještě líbí Zlatý retrívr, Hovawart, Irský setr a Maďarský ohař
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4507 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Mě se hodně líbí německý ovčák,irský vlkodav,sibiřský husky,německý boxer,ale nejradši mám podvraťáky :D
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4507 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jak psala terry, nezáleží ani tak moc na rase, ale jaký má kukuč. Ale u mně jednoznačně vedou velká plemena a ohaři. Jsou nádherní a ladní.
0
před 4503 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Švýcarský salašnický, čuvač. A potom jeden nádherný exemplář zkříženého leonbergra – je to PanPes :)
0
před 4500 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já beru všechny, ale nejvíc asi německý ovčák a labrador
0
před 4499 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Taky se teď rozhoduji, že bych si poídil do naší rodiny pejska a ze všeho nejvíce mě zaujal maďarský krátkosrstý ohař. Už několik týdnu si pročítám blog http://www.mojevizsla.eu/ , kde je o něm spousta zajímavých informací a zaínám si myslet, že je to plemeno přesně pro mě.