Nelze obecně říci. Každé je na něco.
Červené je dobré na červené krvinky.
A o bílém mi říkala přímo paní doktorka, že je v podstatě
prospěšné už jen tím, že se jedná o šťávu z ovoce s rozumným
množstvím alkoholu.
Růžové pak má obě tyto výhody.
Sladkost/suchost je dána obsahem cukru – takže zase jak pro koho. Podle
toho, kdo ten cukr potřebuje (okamžitá energie)…
0 Nominace Nahlásit |
Červené víno obsahuje více potenciálně zdravotně účinných látek. Rozdíly mezi suchým / polosuchým / sladkým jsou pouze v množství zbytkového (nezkvašeného) cukru. Protože cukru máme obvykle v potravě více než je zdrávo, je lépe volit víno suché.
0 Nominace Nahlásit |
Údajně kvalitní červené, ostatní věci podle chuti a výběru.
0
před 3091 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Vypadá to, že červené má spostu pozitivních účinků pro zdraví!
https://www.instagram.com/p/CLUg3y7rK6O/
https://www.instagram.com/p/CLcPffELZ1x/
0
před 1402 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1710 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 575 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |