Mě teda ne, ale mému tátovi řekl: Teď můžete všechno. Přecházet na červenou, přelejzat šraňky, lézt na vysoký napětí…
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, zjentek, Kepler
před 1747 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Po nedávném zákroku na srdci mně operatér pochválil za toleranci velmi nepříjemných průvodních příznaků a sdělil, že zatím je vše OK díky čemuž mohu bez omezení smrkat a holit se.
3Kdo udělil odpovědi palec? briketka10, zjentek, Kepler
před 1747 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
… podívejte se do občanky na datum narození, copak si myslíte, že tělo je neopotřebovatelný ???
1Kdo udělil odpovědi palec? briketka10
před 1747 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Najdou ti v krvi markery, které můžou znamenat přítomnost rakoviny, ale nemusí. K potvrzení nebo vyvrácení je nutná biopsie.
…jakože mohou mít původ v nějaký rakovině, o který se dosud neví anebo taky nemusí, ne? Nebo je to tak, že určitý markery odkazují na určitý části těla? To bych koukal…
V mém případě se jednalo o rizikový orgán, kde mohlo dojít k malignímu zvrhnutí z neškodného nádoru na zhoubný. Proto byl sledován právě ten. Každý marker je typický pro určitý orgán, není univerzální.
Doplácí podobný „sken“ krve pojišťovna? Rád bych si nechal prošetřit vzorek na přítomnost markerů a nechce se mi zakládat tady nový vlákno. (;(;(;
Drap | 3375 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2004 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1308 | |
zjentek | 1186 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 950 | |
elkon | 936 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |