Nejlépe „povečeřet“ e-mail od šéfa, ve kterém ti navrhuje, že si máš zítra do rachoty skočit jen pro mimořádnou letní prémii a po zbytek dne budeš mít kvůli vedru volno. Jestli se ti nic takového v poště „zatím“ neobjevilo, doporučuji ti zmrzku. Já sama se právě chladím super melounovým sorbetem…:-)
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit |
něco lehkého stravitelného: vařené drůbeží maso, zelenina, brambory vařené
0 Nominace Nahlásit |
Nejezte, ráno Vás vzbudí hlad… Sice to není recept na to, aby se Vám tam chtělo, ale aspoň vstanete. :D
0 Nominace Nahlásit |
Dnes bych šla spát asi raději bez večeře. Jestli bude zítra takové vedro, jak předpovídají „rosničky“, tak to zítra nepotáhne správným směrem asi žádného pracujícího.
0 Nominace Nahlásit |
tak to na mne nemá vliv ,já jen nesnesu ulehnout čerstvě najedená – nejlépe tak 3–4h před a nejím nikdy nic těžkého k večeři- nyní jsem měla salátovku oloupanou a posolenou dobré osvěžení- byla domácí voňavá
0 Nominace Nahlásit |
rychlou, abys neplýtval časem a šel radši teda spát, říká se, že na noc něco lehkého, tak asi nějakou zeleninu třeba sýr, ale kdybych měla tohle k večeři já, asi bych o půlnoci už dělala „bílý sex“ tzn, že bych se hrabala v lednici, já prostě musím jít spát s plným náckem, jinak za chvíli vstanu a jdu se nacpat pak už čímkoliv, nojooo, já vím, že to není zdravé…
0 Nominace Nahlásit |
Pořádně se nacpat. Kolesa toto řešit nemusí, neboť zatím do práce nechodí.
0
před 4460 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |