Dobrý den,
Chtěl bych se vás zeptat, jestli nevíte o dobrých emailech.
Jako dobrý myslím to, ze s nim mate zkušenosti atd.
E-mail bych chtěl napr. na registraci na Facebooku, Instagramu, na hry
apod.
Nevíte o nějakém dobrém?
S pozdravem Snow. Vesele Vánoce!
Zajímavá 0 před 1801 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Tak když nemáš registraci, tak Ti pochopitelně nemůže nic chodit!!! Jen připomínám, že násobné registrace jsou ZAPOVĚZENY!!! Jinak zásadně je dobré mít hlavně vlastní doménu. Stojí to prd, vypadá to k světu a o vlastníkovi to něco vypovídá. Jinak já mám na své doméně několik aliasů pro různé oučely.
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem na seznamu spokojenej. Spousta věcí mně na Seznamu štve,. ale mail je relativně OK – pokud tedy nechceš vlastní doménu.
1Kdo udělil odpovědi palec? Jiří Bohumil
před 1801 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Jakýkoli portál, je to jedno. Třeba gmail, centrum, volny, tiscali a pod. Používám Outlook, takže je to jedno, mám v něm všechny mailové adresy z různých portálů pěkně pohromadě.
Upravil/a: elkon
0
před 1801 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Z vlastní zkušenosti mohu doporučit gmail nebo seznam.
Oba jsou bez problémů.
Každý funguje trochu jinak, takže záleží na tom, co potřebuješ nebo
chceš.
Myslím, že i ostatní tvým potřebám budou vyhovovat (centrum,
atlas, …)
0
před 1801 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Email mám na vlastní doméně. Stojí to pár korun a mnohem lépe to vypadá.
0
před 1800 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud nevyžaduješ vlastní doménu tak bych doporučil gmail, proti seznamu, centru a dalším má velkou výhodu v tom, že jeho antispamový filtr skutečně funguje a nepřehlédne 5 spamů z deseti a pokud si budeš někdy pořizovat i chytrý telefon s androidem můžeš tam hned svou gmail adresu použít jako přihlašovací údaje pro kompletní zálohování telefonu v cloudu a mít tak všechno na jednom místě v rámci google účtu.
0
před 1800 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek