(jiný)
Mozilla Firefox,Google Chrome,Internet Explorer,Safari,Avant,Maxthon.
každý mám na něco jiného
0 Nominace Nahlásit |
Google Chrome
Strašně dlouhou dobu jsem používala Mozillu Firefox. Nyní používám Google Chrome a jsem plně spokojena. Je rychlý, má pěkný vzhled… Operu mám taky, ale tu jsem použila cca 2×. Internet Explorer sice nainstalovaný mám, ale nikdy jsem ho nepoužila – pro mě není vhodný. Seká se mi, je šíleně pomalý… Safari bych v brzké době chtěla zkusit. 🙂
0 Nominace Nahlásit |
Mozilla Firefox
Ze školy jsem si zvykla na Mozillu a už jsem u ní zůstala. Zatím nemám důvod měnit ji, jsem spokojena, Explorer byl hodně poruchový.
0 Nominace Nahlásit |
Google Chrome
Chrome, je super. Přehlednej, jednoduchej, rychlej, dá se použít automatický překládání (na jazyky, ze kterých neumíte ani slovo, pro orientaci super – to jen kdyby se do mě chtěl pustit někdo z kritiků strojového překladu :oD.
Explorer byl pomalej. Mozilla se mi nelíbí a je to nehoráznej žrout výkonu. A Opera mi na novým počítači zprvu odmítala psát do příkazovýho řádku – její škoda, byl konec. Safari a další se mi zatím do pracek nedostaly.
0 Nominace Nahlásit |
Opera
je flexibilní s rychlými nastaveními, detailní kontrola cookies, nepotřebuji žádné doplňky.
0 Nominace Nahlásit |
Opera
Naprosto nejvíc Operu, na druhém místě Google chrome. IE mám v PC taky, ale nepoužívám. Ale teď jsem nedávno zjistila, že se na něm dá nastavit ikonka pro rychlý přístup do dokumentů google, to mě zaujalo. Opera to asi neumí, aspoň o tom nevím. To je škoda.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 5125 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Google Chrome
Chrome je nejjednodušší a nejrychlejší. Dříve jsem používal několik let Operu, poté asi dva roky Firefox a od vydání Chrome už jen Chrome, zkusil jsem si teda stranou i Safari, který by měl být také velmi rychlý, ale oproti Chromu jsou prostě všechny prohlížeče zbytečně komplikované – potřebuju záložky, address bar a občas tlačítko zpátky, vše ostatní je navíc..
0 Nominace Nahlásit |
Opera
Zlata Opera…podle me nejlepsi prohlizec…pouzivam uz asi 7 let a sem s ni plne spokojen :)
0 Nominace Nahlásit |
Možná bychom to v budoucnu mohli sledovat on-line, kdo používá zrovna jaký prohlížeč.
tak jsem ty ankety alespon vyzkousel, zatim hodne nedotazene, dame tomu radsi cas … tech chyb a nedostatků je zatim opravdu hodně
Drap | 8230 | |
led | 4070 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2779 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |