To byste se divila, je to krásné. Jen je u něj nebezpečí, že dokáže snadno obě strany „rozpálit“ k něčemu víc :{/>
0 Nominace Nahlásit |
Mne dal „francouzák“ parťák v práci a vůbec se mi to taky nelíbilo. Naštěstí se mu smekl a odneslo to jen rameno. Ale když jsem ho viděl jak se ke mne blíží, loučil jsem se se všemi zuby, rty a i nosem.
0 Nominace Nahlásit |
...........a doplňuji, že se při polibku zvyšuje hladina hormonu „štěstí“ Serotoninu a že to skutečně vede k posílení imunitního systému.........ale cizí lidi na ulici kvůli tomu prosím vás nelíbejte:-)
0 Nominace Nahlásit |
všechen fyzický kontakt s osobou, kterou nemiluji se mi zdá nechutný a hlavně vyměňování tekutin; třeba francouzský polibek. Ještě jsem to nezažil, ale s osobou, kterou miluji bych si jej určitě užil :) zdá se mi to, jako sex, oplzlé a nechutné, tak, jako říká michal, ale přece s člověkem, kterého miluji je celý život oplzlý a nechutný a nechutnosti s jednou osobou můžou být slastí s jinou :)
2Kdo udělil odpovědi palec? Michal Kole, quentos
před 4452 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pro mě osobně je to něco úžasného a nepostradatelného. Svého bývalého přítele jsem skoro zulíbala k smrti :D Naštěstí neměl nic proti tomu, když jsem chytla tulivou a líbavou :)
Docela to posiluje imunitu. Ty dva roky, co jsme spolu byli, jsem ani nemarodila.
0 Nominace Nahlásit |
Edis, počkej, až se zamiluješ do nějakého úžasného kluka… Budeš ho chtít líbat, až Tě bude pusa bolet 🙂 Je to krásné – s tím, koho miluješ.
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4451 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Proč nechutné?Pokud po polibku nemáš pocit,jako by ti přes obličej přelezl slimák,tak je to veskrze příjemná činnost.Čerstvě zamilovaní se líbají a opusinkovávají pořád.
před 4451 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to super, a vůbec mi to nepřipadá nechutné. A jak říkal kolega – někdy i dost vzrušující. Ale vše můžete mít pod kontrolou. Hlavně pozor na sliny (u obou stran!)
před 4450 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Uz si nepamatuji … -iv-
Drap | 1712 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 687 | |