Teplovzdušně to jde rychleji a rovnoměrněji. Takže spoříš
elektřinu.
Manželka již pečivo jinak nepeče. Maso peče běžným způsobem.
Upravil/a: mosoj
0 Nominace Nahlásit |
v horkovzdušných troubách je také obvykle možné mít naskládáno víc plechů současně.
0 Nominace Nahlásit |
Při pečení „normálně“ je teplota od topného tělesa předávána většinou pouze vyzařováním. Při nuceném oběhu vzduchu také sdílením.
0 Nominace Nahlásit |
Obyčejná trouba zahřívá pečící prostor nerovnoměrně kvůli
zahřívacím spirálám, proto je vzadu výrobek většinou více propečený a
v předu (když to přeženu) tak nedopečený. A nemůžete v ní péct
více než jeden plech.
Horkovzdušná trouba funhuje na principu větráku který rozhání horký
vzduch po celém pečícím prostoru rovnoměrně a díky tomuto můžete péct
více plechů najednou. Horkovzdušná trouba je lepší, úspornější,
rychlejší… ovšem před otevřením trouby při pečení je lepší troubu
napřed pozastavit aby vám všechen horký vzduch nevyletěl ven a
v nejhorším při naklonění k troubě nepopálil obličej. Ovšem to se mi
zatím nepovedlo. 😉
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1713 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 917 | |
iceT | 629 | |
da ny | 608 | |
zjentek | 576 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |