To by me fakt zajimalo:D
Doplňuji:
prodavacky vedi samy prd, kdyz to kolikrat nevyrabi. =)
Jinak diky IceT- velmi prinosna odpoved na tu moji blbinu:)
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? manon, briketka10 před 4365 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Vlašský salát-majonéza,salám,okurky,mrkev,celer,hrášek
Pařížský salát-majonéza,salám,hrášek,okurky
Pochoutkový salát-majonéza,salám,okurky,brambory,snad i mrkev
To je složení salátů,jak jsem je podle norem vyráběla,samozřejmě plus
ještě hořčice,sůl,pepř,cukr.Je fakt,že chuťově jsou na jedno brdo a
každá výrobna má vlastní receptury.No a pochopitelně se liší
i cenou.
Doplňuji:
do vlašáku ty brambory fakt řijdou,na ně jsem jaksi pozapoměla
Upravil/a: iceT
0 Nominace Nahlásit |
Já osobně si myslím, že ve vlašském jsou brambory navíc. V pochoutkovém snad možná vajíčka – dojem :) Jinak jsou to verze se salámem, hráškem, majonézou a jsou si opravdu hodně podobné – obzvláště v bufetových verzích. Berte to jako názor, nehledám recepty.
7Kdo udělil odpovědi palec? annas, aramah, elektrikář, johana 56, FOX.IK, briketka10, Illines
před 4367 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
našla jsem výrobnu, kde se saláty vyrábí opačně :
ve Vlašáku jsou brambory a v Pařížském ne, tak jsem se
spletla :(
http://www.lumikaslavkov.cz/vyrobky-salaty.php
0 Nominace Nahlásit |
Žádný, všechny obsahují výrobní salám podle Romana Vaňka (Peklo na talíři) největší humus salám co existuje- namletý kuřecí separát,strojově odělené maso,samé Ečko a soja, mouka a nikdo neví co dalšího atd.Takže si pochutnáváš na sračkách smíchaných s majonézou .Ve vlašském jsou brambory a mrkev není sterilovaný hrášek,v paříšském je hrášek chybí mrkev a brambory a pochoutkový tam se dát cokoli.!!!!!
0 Nominace Nahlásit |
Je dost na jedno brdo. Nejlépe uspořádat ochutnávku. Kup od každého půl kila pozvi známe a uvidíš, co ti řeknou.
0 Nominace Nahlásit |
Pro >jepik< nemusí se přece jednat o salát koupený, stejně se bude jmenovat i doma dělaný, jen mají ty saláty různé ingredience 🙂
briketka10: Nic se neděje :) Podle palců se zdá, že ten názor má hodně lidí, tak kdo ví, kde je pravda :) U jídel to bývá ošemetné.
jen chci říct, když byla před lety dcera na brigádě – říkala …nikdy si žádný salát nekupujte ,když jsem to viděla co se do toho dává.....vydržela tam týden , víc její poctivost nevydržela…brrrrrrrrrrr dodnes ,když vidí saláty bere to oklikou
hanulko já dělala taky v mlíčáku a jediný co teď pozřu jsou dovážený věci, jako chlebíčky, ale ostatní ani za nic.. chutnal mi ze všeho nejvíc co jsme prodávali a vyráběli vajíčkový salát a v sezóně rajčatový..
jo to máš pravdu dáš si tam co chceš a máš
klid..já ho dělám podle taťky, jak mě naučil
vánoční, když chci trochu vláčnější přidám
hodně majolky, lák od okurek, okurky, naložený kapie, cibulku, hrášek,
vajíčka, je to mňamka
jo a velkou hořčici no a ty brambory žejo :D
Drap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |