Do takovych pokusu jsem se v zivote nepokousela, ale mi rodice i jejich pratele vyrabeli ruzna vina – rybizova, angrestova a kdo vi, z ceho jeste. A ty jejich vikendove bolehlavy potom. Tady jsem nasla jeden recept na dynove vino, tak to zkuste a ochutnejte jeste predtim, nez ho nabidnete sousedum 🙂
DÝŇOVÉ VÍNO
7–8 kg zralé dýně, 1 l vody, 1,2 kg cukru, 25 g kyseliny citronové,
2 g živné soli, 1,5 g pyrosiřičitanu draselného, 1g sušených
ušlechtilých kvasinek
vice – link
Zdroj: http://www.jerabina.xf.cz/vino.html
Upravil/a: yuko
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1698 | |
annas | 1347 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 984 | |
marci1 | 915 | |
iceT | 627 | |
da ny | 601 | |
zjentek | 570 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |