Jakýkoliv , pokud se odehrává formou TV přenosu. Při nedávné olympiádě jsem snad i zhubla, jaký to byl maraton…:D
0 Nominace Nahlásit |
cyklistika
Doplňuji:
horská
Upravil/a: david22
5Kdo udělil odpovědi palec? aramah, Damiana, anonym, anonym, martula.lan
před 4451 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Zírání > http://www.youtube.com/watch?v=K24RutWhii0
Doplňuji:
http://www.youtube.com/watch?v=QgjQBN3d7Y0&feature=relmfu :)
Upravil/a: bolak
0 Nominace Nahlásit |
Líbí se mi všechny (asi) akrobatické sporty, některé zimní a
motoristické, atletika a určité bojové sporty s boxem.
Doplňuji:
A ještě některé cyklistické sporty. Líbí se mi pokud je terén drsný,
zablácený nebo plný hrbů.
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
Tanec (standardní i latina). Nejraději mám swingové lahůdky jako
quickstep nebo lindy hop a slowfox…:-)
Pak plavání (Michale!!!!!) – dnes v bazénu sedm hodin, tak je vidět, že
na té mé zálibě asi něco bude…
0 Nominace Nahlásit |
A můj chůze. Na tu ještě stačím, protože mohu jít podle toho, na kolik se právě v dané chvíli cítím.
0 Nominace Nahlásit |
Jednoznačně hokej i když po něm mám o pár šedých vlasů více
:D!!!
Doplňuji:
jo a ještě gaučing!!!
Upravil/a: Advance
2Kdo udělil odpovědi palec? anonym, anonym
před 4451 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
cyklistika a volejbal :)
1Kdo udělil odpovědi palec? anonym
před 4451 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
já přece vím, voco de, né…nejsém blbéj
http://img.pictureup.cz/29082012/a91171b22b1c438b25e23fad002954232b9d1b10.jpg
ale správně se to píše Badminton, podle vynálezce Josifa Vissarionoviče Badmintona
Damiano, jak se tančí s ploutví ? Ty musíš být Kolesova najáda snů ! Tolik času ve vodě snad nemůže zůstat bez následků ! Šmankote, to bych snad ani neušla, co ty naplaveš..:D
No, víš ona je tam taky vířivka, různé skluzavky a bublavá leženíčka, sauna a tepidárium, to pak dost ubíhá – takže nemysli, že lezu do rajónu Ivetě Hlaváčové…:-). Možná jsem mohla napsat sedm hodin na plovárně, ale chtěla jsem udělat Michalovi větší radost „správným“ výběrem slova. No co, chytla ses mi ty…:-D
On má Michal občas takový náhlý výron otázek, že potom nějak nestíhá zpětnou vazbu :D Hele, když jsi taková vodní žínka, nemáš nějakou osobní zkušenost s Tropical Island ? A co je tepidárium? V příručním slovníku to nemám, tak ať to nemusím hledat. Díky:D
Tak to ses tedy strefila! TI je moje noční můra, já vyhledávám jaksi „komornější“ atmosféru…:-) Možná se to se mnou táhne od doby, kdy moje teta pracovala jako plavčice a já s ní ráda chodila od rána do práce, kdy bylo ještě zavřeno pro veřejnost. Nějak mě to soukromí oslovilo…:-) Takže s TI ti asi moc neporadím. Co se týká tepidária, je to vlastně taková odpočívárna, s lehátky uspůsobenými tvaru těla (obvykle vyhřívanými a keramickými) a na stropě jsou nainstalovány takové „jako“ lampy, které tlumeně svítí, ale hlavně vyzařují ionty (navozují mořské klima). Popíjíš tam teplý bylinkový čaj. Výborně se zrelaxuješ po delším plavání, ale hlavně po sauně a zaručeně se tam usíná…:-) Super tepidárko mají třeba ve Skalníkovi/Hvězdě v Mariánkách.
No tak to dík za názor a tip! já také preferuji spíš soukromí a žádné „mega“. A ty Mariánky vyzkouším, pojedu brzy za dcerou a vnučkou, je to nedaleko a hlavně to po několika dnech u nich budu mít zapotřebí :D
Drap | 448 | |
marci1 | 268 | |
Kepler | 220 | |
annas | 219 | |
gecco | 146 | |
Alesh | 139 | |
hanulka11 | 135 | |
led | 127 | |
mosoj | 120 | |
elkon | 119 |
Atletika |
Cyklistika, MTB |