Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, Kajoch, Viktorie II., cappuccino před 769 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Lídři EU řešili podporu Ukrajině proti Putinovu teroru i energokrizi, ale NEVYŘEŠILI! Zbytečně promrhaný čas a naše peníze.
0 Nominace Nahlásit |
Kromě snahy o sebezviditelnění toho ňoumy jednání nepřineslo žádný velký výsledek.Malým úspěchem může být snaha o dialog mezi zástupci Arménie a Ázerbájdžánu.Výsledkem dvoudenního summitu je plán na další projednávání.👨✈️👨✈️👨✈️
Upravil/a: anonym
0 Nominace Nahlásit |
To, na čem se domlouvají u kulatého stolu za zavřenými dveřmi, vytrubovat do světa nebudou. Nebuďte naivní všichni. Nikdy to tak nefungovalo a ani fungovat nebude. Oficiální výstup ze schůze je něco jinýho.
Upravil/a: df
0 Nominace Nahlásit |
Já to nesleduji, předpokládám ale, že darmožrouti nějaký ZÁVĚR nakonec vypotili. Místo toho, aby řešili UZÁVĚR plynu nebo něco užitečného. Já jsem skromný (občas ;) :D) a spokojil bych se i s tím, kdyby někdo vyřešil dopravní uzávěru na Olšanském náměstí. Nwm co tam hoši již 2 MĚSÍCE „opravují“, ale za stejnou dobu by Číňané asi postavili nové rozvody plynu i elektříny (včetně datové infrastruktury) pod CELOU Prahou! ;) :)
BTW – doufám, že parazitošikulové nezplodili závěr kanónu – s ohledem na kvalitu a délku života jeho obsluhy,. ;) :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Šlo o dvě různá zasedání
Upravil/a: Pepa25
0 Nominace Nahlásit |
Podle mě tam byly tlumočeny instrukce z vyšších míst. Někdo přinesl noty a řekl všem > tak a tak to budete dělat a přes to vlak nejede
Drap | 8223 | |
led | 4069 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2778 | |
zjentek | 2725 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |