Ametyst

Jaký je závěr z dvoudenního jednání lídrů Evropské unie a Velké Británie v Praze?

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone, Kajoch, Viktorie II., cappuccino před 769 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Viktorie II.

Lídři EU řešili podporu Ukrajině proti Putinovu teroru i energokrizi, ale NEVYŘEŠILI! Zbytečně promrhaný čas a naše peníze.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
anonym

Kromě snahy o sebezviditelnění toho ňoumy jednání nepřineslo žádný velký výsledek.Malým úspěchem může být snaha o dialog mezi zástupci Arménie a Ázerbájdžánu.Výs­ledkem dvoudenního summitu je plán na další projednávání.👨‍✈️👨‍✈️👨‍✈️

Upravil/a: anonym

0 Nominace Nahlásit

df

To, na čem se domlouvají u kulatého stolu za zavřenými dveřmi, vytrubovat do světa nebudou. Nebuďte naivní všichni. Nikdy to tak nefungovalo a ani fungovat nebude. Oficiální výstup ze schůze je něco jinýho.

Upravil/a: df

0 Nominace Nahlásit

aliendrone

Já to nesleduji, předpokládám ale, že darmožrouti nějaký ZÁVĚR nakonec vypotili. Místo toho, aby řešili UZÁVĚR plynu nebo něco užitečného. Já jsem skromný (občas ;) :D) a spokojil bych se i s tím, kdyby někdo vyřešil dopravní uzávěru na Olšanském náměstí. Nwm co tam hoši již 2 MĚSÍCE „opravují“, ale za stejnou dobu by Číňané asi postavili nové rozvody plynu i elektříny (včetně datové infrastruktury) pod CELOU Prahou! ;) :)

BTW – doufám, že parazitošikulové nezplodili závěr kanónu – s ohledem na kvalitu a délku života jeho obsluhy,. ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Šlo o dvě různá zasedání

1. nejprve 6.10. Evropského politického společenství (všech evropských zemí mimo Rusko a Bělorusko) – výstupy viz https://www.con­silium.europa­.eu/cs/meetin­gs/internatio­nal-summit/2022/10/06/
  2. druhý den 7.10. neformální zasedání Evropské rady – výstupy viz https://www.con­silium.europa­.eu/cs/meetin­gs/european-council/2022/10/07/

Upravil/a: Pepa25

0 Nominace Nahlásit

elkon

Stačí sledovat zpravodajství.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Ametyst

Elkon: Které asi? To právě nestačí. Dej tip nebo link.

df

Podle mě tam byly tlumočeny instrukce z vyšších míst. Někdo přinesl noty a řekl všem > tak a tak to budete dělat a přes to vlak nejede

Nový příspěvek