Je to řádně zvolený prezident. Spousta jeho výroků a akcí se mi nelíbí, stejně tak, jako se mi nelíbí pomluvy a vykonstruovaná kritika na něj. Jako národ jsme si ho zvolili, tak by jsme ho měli respektovat. To že jsem ho já nevolil, neznamená, že na něj budu kydat špínu po zbytek volebního období.
0 Nominace Nahlásit |
Tyto petice ,nemají žádný smysl …rozhodujou volby a tam rakušák huhla prohrál . Holt si budou pražští povaleči muset vybrat někoho jiného…ale koho? Ten prý první nejlepší prezident nechal střílet do dělníku a toho druhého ožralu z Heřmanic houpali nacisti na kolenou . Další kradl péra a nechal rozkrást republiku . Ten poslední jenom chlašče a provokuje …tak koho
0 Nominace Nahlásit |
Žádný…je prezidentem, nebo né?
A do jeho soukromí nikomu nic není – nebo tě to zajímá? Mě zase
nezajímá bulvár – ten je dobrý jen pro hospodské strýce :DDD
Mě zajímají výsledky, něco co se dá měřit, jeho schopnosti.
3Kdo udělil odpovědi palec? mosoj, Drap, jirkajirka
před 3631 dny
|
1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?mosoj Nahlásit |
To, že je inteligentní, se mu nedá upřít (četl jsem několik jeho moudrých knih). Jen je škoda, že je tak prostořeký a samolibý a nestydí se i tak prezentovat, dělá nám to ostudu. O jeho alkoholismu ani nemluvě
3Kdo udělil odpovědi palec? Houslovyklic, ptáč, carpediem
před 3631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to prezident,jakého nemá nikdo...................žádná země na
této planetě.
To – jak a proč vyhrál volby, svědčí i o lidech této země.
Nic víc a nic míň.
0 Nominace Nahlásit |
Zeman a zároveň český národ jsou banda ostudy která se neumí chovat !
V téhle zemi je holubník
Doplňuji:
Sice ho taky nemám extra v lásce ale když si ho ti co ho nechtěly zvolili
tak to musím vydržet a jako občan české republiky musím ctít zásady
slušného chování k hlavě státu i přes to že on není zase natolik
slušný. :)
Upravil/a: England1522
0
před 3631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Za sebe můžu říct, že jsem rád, že Zeman posiluje zahraniční obchod. Ale čtu-li jiné reakce taky slušných lidí, nechám se zvyklat. Zřejmě politice nerozumím a tím pádem nemám právo jít k volbám. Pan Valíček je zřejmě větší ovce než já: http://valicek.blog.idnes.cz/c/437118/Stydel-jsem-se-za-to-ze-jsem-Cech-A-stydel-jsem-se-moc.html
0
před 3631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stejný, jako jsem měl od začátku na Václava Klause: prezidentem by neměl být bývalý vrcholný politik a ješita, straník s populistickými názory, který rozděluje společnost.
0
před 3631 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
jirkajirka >>> vůbec bych se ani neobtěžovala se jim (bulváru) do toho míchat – nesnižuj se na jejich úroveň :D
Drap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2713 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |