plebs

Jaký máte názor na zrušení STK pro vozidla do 3,5 tuny v totalitním Rusku?

Podle mého názoru by ve vyspělém kapitalistickém motorizovaném Česku postačilo jednou za tři roky a některé veledůležité úřednické nařízení vyjmout z prohlídky.
Měl jsem diskuzi s mírně ovíněnou pracovníci na příjmu STK její názor, jinak projde prohlídkou místní politik, jinak dáma která má vyplněn dekolt silikonem, jinak mladoš okolo 20 let jinak stařec neb stařena a jinak také automechanik neb překupník s auty který je na STK 2× i vícekrát týdně.

Zajímavá 0 před 1093 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
Čecho_slovák

Jiná odpověď

Co to meleš o totalitním Rusku? Že by sympatizant, nedej bůh, volič slepence?
I když je zpřísněná kontrola (kamery), u 4–5 kontroly se přimhouří oko více než by se mělo. Jsem pro každé dva roky.

0 Nominace Nahlásit

paul1

Jiná odpověď

Neslyšel jsem o tom, ale jezdívali jsme na Ukrajinu (do r.1985) a stav automobilů tenkrát to byla samá domácí neodborná oprava a dost pokazených aut okolo silnice. Na hlavních tazích dokonce měli po každých cca 30–50 km rampy, kde auta si svépomocí opravovali.

Upravil/a: paul1

0 Nominace Nahlásit

Emefej

Jiná odpověď

Je mi to jedno. Na STK jsem už dlouho nebyl, příští rok v březnu jdu po mnoha letech. Poslední 4 auta jsem vždy před první kontrolou prodal a koupil nové. To poslední už prodávat nehodlám.

0 Nominace Nahlásit

df

Jiná odpověď

Mám takový dojem, že v USA taky nemají stk. Ale rušit by se to nemělo.

0 Nominace Nahlásit

Pepa25

Jiná odpověď

Vaše špatná osobní zkušensot rozhodně není důvod pro zmírňování přísnosti systému! Navíc v tom Rusku to předpokládám je jen „z nouze cnost“ – přes formální kontroly je stav tamního vozového parku dost špatný.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek