není lepší orientovat se podle výsledků profesionálního testu než podle nezasvěcených názoru uživatelů ? Antivir není počítačová hra, k poměření kvalit je potřeba skutečně sofistikovaná metodika.
kvality antiviru se neměří podle toho jak je vyvedeno logo nebo jak graficky působí uživatelské rozhranní…
… zde jsou výsledky zmíněného testu: http://www.av-comparatives.org/en/comparativesreviews/summary-reports
špičkových výsledků v posledních testech dosáhl F-Secure, AVIRA, o něco hůře přesto v těsném závěsu si vedly Symantec, nod32, AVAST,GDATA, …
V testech se zohlednuji vsechny atributy, narocnost algoritmu (zatez na vas pocitac), ucinnost pri rozpoznavani viru, mnozstvi falesnych poplachu atd …
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem měl Nod 32 nějakou tu dobu. Ale nebyl jsem moc spokojen i přes
to že jsem měl originálku. Ty kontroly se dělaly strašně pomalu a CPU mi
zaneprázdnily na 80% tudíž jsem nemohl dělat nic jiného a čekat hodinu
než se ta kontrola udělá mě nebavilo.
Právě mám Avast antivirus a PC mám bez virů :)
0 Nominace Nahlásit |
Já jsem spokojený s Eset NOD 32. Předpokládám však, že dojdou další. To víš, sto lidí, sto chutí.
0 Nominace Nahlásit |
Já mám Microsoft Security Esentials a jsem s timto antivirem spokojená. Každý je spokojený s jiným antivirem zkus vyzkoušet nějaký a uvidíš
0 Nominace Nahlásit |
Nejznámější antivirus je NOD32 ale ty se ptáš na nejlepší antivirus pokud by šlo o free tedy zadarmo tak určitě nejlepší je AVIRA od němců nemá skoro žadné vady a do počítače ti jen tak nějaký vir nepustí a nejlepší za peníze je asi Kaspersky antivirus nebo NOD32 ale každý má svůj názor ale tyto antiviry jsou jedny z nejlepších
0
před 5006 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já používám léta Microsoft Security Esentials a jsem spokojena. Používala jsem F-secure,ale vyhrál ,,modrý hrad,, !!!
0
před 5003 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekBedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1156 | |
Hlada | 1131 | |
mosoj | 1124 | |
gecco | 904 | |
www | 828 | |