hlaav

Jaký váš názor se velmi odlišuje od běžného názoru?

Nebo od většinového?

Zajímavá 0 před 509 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Drap

Netuším, co je běžný, ani většinový názor? Myslíš tím ty názory které se nám naše nezávislá media snaží vtlouct každý den do hlavy a ty, co si přeje pětikolka?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Pepa25

Mám dost často menšinové, „sluníčkářské“ názory, ale nestydím se za ně. Chápu, že někoho mohou štvát, ale to je jeho problém. A občas se i na toto téma docela zasměju, třeba když někdo hlasitě na veřejnosti křičí na všechny strany, že mu někdo jeho názory bere nebo zakazuje a nedojde mu absurdnost podobných vyjádření.

0 Nominace Nahlásit

elkon

Nesmyslný dotaz bez obsahu.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

Netuším.

Já buďto vím, nebo nevím, názor mám pouze na věci, jako jestli ta nebo ta baba má hezký kozy, pěknou prdel, nebo něco podobného. A v tom se, co je mi tedy alespoň známo, od většiny nijak extrémně neodlišuju.

0 Nominace Nahlásit

Rokio

Myslím si, že by se měla zakázat „dobrovolná“ chirurgická kastrace nebezpečných sexuálních deviantů, aby se mohli dostat na svobodu.

Měli by jim být umožněno brát medikaci a chodit na psychoterapii.

0 Nominace Nahlásit

Ametyst

Pokud je “ běžný názor” predžvýkán z televizní obrazovky, čím dál méně lidí mu věří, a přibývá skeptickych názorů. Sama si vyhledávání různé názory, abych mohla porovnávat: to je něco docela obyčejného, ale vzácného, když civilizovaně diskutují dospělí lidé o problému z různých úhlů pohledu. Žádné urážky ani nálepkování.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek