Netuším, co je běžný, ani většinový názor? Myslíš tím ty názory které se nám naše nezávislá media snaží vtlouct každý den do hlavy a ty, co si přeje pětikolka?
0 Nominace Nahlásit |
Mám dost často menšinové, „sluníčkářské“ názory, ale nestydím se za ně. Chápu, že někoho mohou štvát, ale to je jeho problém. A občas se i na toto téma docela zasměju, třeba když někdo hlasitě na veřejnosti křičí na všechny strany, že mu někdo jeho názory bere nebo zakazuje a nedojde mu absurdnost podobných vyjádření.
0 Nominace Nahlásit |
Netuším.
Já buďto vím, nebo nevím, názor mám pouze na věci, jako jestli ta nebo ta baba má hezký kozy, pěknou prdel, nebo něco podobného. A v tom se, co je mi tedy alespoň známo, od většiny nijak extrémně neodlišuju.
0
před 509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Myslím si, že by se měla zakázat „dobrovolná“ chirurgická kastrace nebezpečných sexuálních deviantů, aby se mohli dostat na svobodu.
Měli by jim být umožněno brát medikaci a chodit na psychoterapii.
0
před 509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud je “ běžný názor” predžvýkán z televizní obrazovky, čím dál méně lidí mu věří, a přibývá skeptickych názorů. Sama si vyhledávání různé názory, abych mohla porovnávat: to je něco docela obyčejného, ale vzácného, když civilizovaně diskutují dospělí lidé o problému z různých úhlů pohledu. Žádné urážky ani nálepkování.
0
před 509 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8213 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2715 | |