„V očích většiny“ je tak, jak je nastavené platné právo, protože máme demokracii, většina si zvolí ty, co dokázali nejlépe lhát, no a podle toho to vypadá, celkově. Takže, „v očích většiny“ je „ještě ok“, pokud je jí 18 a jemu 88, nebo jí 98 a jemu 18.
Jinak záleží hodně na tom, jak to mají ti dva spolu. Jsou-li spolu spokojení, je po tom každému pumpička a je úplně jedno, kolik jim je let.
Pomíjíš jednu, dosti podstatnou, věc: někdo je věčně mladý, ať už v tom dobrém, nebo v tom nedobrém, no a někdo se narodí v padesáti. Nebo se narodí, a už je po smrti. Je mu třicet, ale oblečením, mentalitou, je jako důchodci. Fysický věk až tak moc neznamená.
0 Nominace Nahlásit |
Většinou je mi zcela jedno, co si myslí většina. Osobně bych se zamýšlel až na rozdílu cca 40 – 50 let. Myslím, že jakýkoli rozdíl pod tuto hranici je přijatelný a závisí především na těch dvou.
0 Nominace Nahlásit |
Oči většiny nikoho nezajímají. OK to je, pokud/dokud oba dodržují
zákon, tj. i zákonem danou věkovou hranici a s ní spojenou další
věci.
U mužů je dokonce tak nějak přirozené, že si vybírají mladší
partnerky (málokdo – obzvlášť úspěšný a postarší – si bude
hledat novou partnerku ve své věkové kategorii, raději se poohlédne po
nějaké o pár generací mladší, po dvacítce-třicítce). Ono se k tomu
spousta mužů a obzvlášť stařešinů nepřizná – ale to ani
nemusí – od přírody jsou zkrátka přitažlivější dívky
v nejplodnějším věku a kdy už jsou dospělé ale mladé (u mužů to
takhle neplatí, kolikrát mohou být pro ženy/dívky přitažlviější
starší muži).
Mladí muži se zase po babičkách nedívají vůbec (pokud už to tedy není
gerontofilie).
Lásku nechávám stranou, ta samozřejmě bude taky často důvodem. Ale je
pochopitelné a pravděpodobnější, že se někdo zamiluje do někoho, kdo
spadá do jeho zorného pole, taková kategorie (i věková), o kterou se
zajímá… Pokud nějaký starší úspěšný muž hledá mladší parnerku a
vyloženě i lásku, tak jí i najde (a nemusí to být nezbytně zlatokopka)
a zamiluje se; spíš než do nějaké babičky z okolí, která není
v jeho zájmu.
Upravil/a: Disraeli
0 Nominace Nahlásit |
Plně věřím, že je to jedno. Tedy pokud se nedopouštějí něčeho, co je legislativou zakázáno…
0 Nominace Nahlásit |
Nemůžu mluvit za většinu, ale osobně vidím dva různé případy: zištný a nezištný věkový rozdíl. Když je jeden v páru výrazně starší (řekněme o 40 a více let než mladší), ale o co je starší, o to je bohatší (řekněme o 40 a více milionů USD než mladší, je to ten první případ.
Ať tak nebo tak, nejde o mé peníze, nejde o můj vztah, nemám právo do toho zasahovat. Ale u prvního si můžu myslet cosi o zlatokopectví, to mi nikdo zakázat nemůže. Druhý je mi ukradený.
0
před 767 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
„V očích většiny“ myšleno v očích hovězu? Tomáš fuk, úplně! 🤷♂️
0
před 767 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Když jsem byl nedávno s přítelkyní v restauraci, lidé na mně volali pedofile, úchyláku a podobně. To jen proto, že mně je čtyřicet a jí osmnáct. Nechápu je. Úplně nám zkazili desáté výročí…
Já nepočítám případy kvůli penězům. Moje rodiče jsou 12 let rozdíl, starší táta a je to docela dost. Na druhou stranu takových párů je plno. Těch 12 let je hodně, ale stále to není nic přehnaného. 20 let nebo víc vidím už jako hodně přehnané, ale věřím tomue, že to může být z lásky a fungovat.
Tu hranici vidím tak 10 let. 8 let mi nepřijde hodně. Tak díky, aspoň vidím, že to někdo vidí jinak. To mě právě zajímalo. K těm 8 letům ještě. Když bude klukovi 28 a holce 20, tak se to v podstatě smázne. Oba mladý a nikdo by nic nepoznal.
ono hodne záleží jak ty lidi vypadají, jestli mají peníze (jo závist okolí vůči nim se znásobí). Můj strejda je jazzman, mezi ním a tetou je 10 let, teď má (on) 72 a vypadá skvěle, je to ten typ jako z reklamy Calvin Klein „bílé triko, modré džíny, kožené tenisky“ , ovládá všechny možné appky, PC, remixuje, je prostě boží. Ona má 62 a mentálne je mnohem víc „stará bába“ než on. Medzi mojimi rodiči je 8 let, zní to taky hodně, ale klape jim to. Můj šéf když měl 60 si našel 36, a klape jim to, joba lidi jim hodně nepřejí a mají blbé keci. Já jsem měla asi 27–28 když jsem chodila ven a na moto s chlapíkem ve věku mojí matky, tehdy 55–56 a lidi mali na nás blbé keci, automaticky předpokládali že s ním spím.. Nikdo nevěří že treba chlap 55 a žena 30+ jsou spolu pro neci jinénnež sex.AAle myslím že když si třeba 55+ narazí nějakou 25+ tak to už je hodně úsměvné.
Drap | 1715 | |
marci1 | 1092 | |
annas | 763 | |
quentos | 744 | |
ivzez | 715 | |
zjentek | 712 | |
iceT | 688 | |
led | 618 | |
Kepler | 540 | |
hanulka11 | 535 |
Těhotenství |
Děti a rodičovství |