Protože v dnešních potravinách konzumujeme možné i nemožné (málo kdo si doma udělá chemický rozbor), užívám občas detoxikační čaj od mé známé bylinářky.
0 Nominace Nahlásit |
Nijak. Jsem zdravý, nic takového nepotřebuju dělat.
2Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion, Kepler
před 1327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Stačí bylinkové čaje a vláknina. A samozřejmě číst obaly, než něco koupím a sním.
0 Nominace Nahlásit |
Celé ty reklamní kecy o detoxikaci organismu jsou nesmysl, alespoň tedy v případě relativně zdravého člověka. Smysl to má jen v případě zbavení se škodlivých látek, jako jsou drogy, alkohol, infekce a jiné cizorodé srágory. Střevní mikroflóra je nenahraditelná a zamávat s ní už jenom prostřednictvím antibiotik zavání komplikacemi. Svůj „tox“ si chráním, jako oko v hlavě, proto taky mám perfektní imunitu.
1Kdo udělil odpovědi palec? Mc Merkurion
před 1327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Na očistu těla lze na internetu najít vícero způsobů.
Ne všichni ale znají způsob, jak očistit duši či mysl, ale to mohou jen
ti, kteří věří, že ji mají.
0
před 1327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@da ny: … ale jo, jednou za čas si dám bechera, ferneta, a chci zkusit jagermaistra >>> je to dost bylinný, co myslíš ??? … ale jestli myslíš jako opravdu jen bylinky a exhalovat, tak to jo, ty mám vlastní, vypěstované …
Upravil/a: Mc Merkurion
0
před 1327 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@ Mc Merkurion
Tak to by chtělo sakra zvláštní, pomocnou, pravidelnou očistu jater (o tom
detox hlavně je) :D
Příliš to nepřeháním, piji bylinný čaj a užívám kapičky od
známého
0
před 1326 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
No, já jsem o detoxu začala uvažovat, když na mě přišla jarní únava. Hodně jsem hledala info, co by mi pomohlo a narazila jsem na doplněk stravy simplebiotix. Tak jsem si ho koupila, zkusila a ono to pomohlo. Takže to je můj tip :)
Drap | 3383 | |
annas | 2020 | |
marci1 | 2005 | |
Kepler | 1901 | |
mosoj | 1775 | |
da ny | 1317 | |
zjentek | 1191 | |
hanulka11 | 1028 | |
quentos | 951 | |
elkon | 945 |
Děti a zdraví |
Ženy a zdraví |