Zdravím. Mám menší problém. Můj pokoj je velmi malý, a navíc je v podkroví (nevím jestli se tomu tak říká, ale ten pokoj je pod střechou). Nejsem s ním na 100% spokojená, protože mě to hodně omezuje. Tak bych se chtěla zeptat, jestli jde nějak využít nebo nějak hezky uspořádat, když má tvar menšího obdélníku, je tam postel, skříň, poličky, stůl a menší stolek. Když vejdu, napravo je skříň ,se kterou nic neudělám, protože je to jediná rovná zeď, a vedle ní poličky. Asi uprostřed je menší okno, a když jsem u dveří, naproti je postel a asi 2 m od postele stůl, a vedle něj menší stolek. Byla bych moc ráda, kdyby někdo něco vymyslel. Děkuji předem.
Zajímavá 0 před 2843 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Podle tvého popisu ti nikdo rozumný nic rozumného nenavrhne…
😉
Stáhni si http://www.sweethome3d.com/cs/ – a zkus si navrhnout
sama…
😉
A zkus přimout fakt, že vlastní invence je nejlepší pro vlastní
život…
😉
0 Nominace Nahlásit |
Já bych z vlastní praxe doporučil následující: vystřihni si z kartónového papíru a v MĚŘÍTKU půdorys pokojíku, vč. umístění okna a otevřených dveří. S kusy nábytku udělej totéž. Pak už můžeš dělat jenom hejblaty se škatulemi a hledat optimální kombinaci. Zbytek už závisí jenom na tvé představivosti. Rozhodně je to lepší, než zkusmo stěhovat nábytek.
0 Nominace Nahlásit |
Za prvé, makresli to
Za druhé, buď ráda že máš svůj vlastní pokoj, já také štěstí neměl 😁
0 Nominace Nahlásit |
Určitě jde. Kdysi jsem měl podobný problém. Dcera chtěla také pokojíček ze zbytku půdy. Velice malý asi 2,7 × 2,7m z toho dvě stěny šikminy jdoucí proti sobě a znylé dvě stěny téměř trojúhelníky. Nevěděl jsem si s tím rady. Pozval jsem jednoho známého, který se zabýval navrhováním interiéru a nábytku. Udělal mě malůvku a celý pokojíček jsem zařídil cca za 10 000. Vešla se tam postel, peřiňák, skříň/sice malá a netypická/, prádelník, peřiňák, nějaké poličky a pracovní plocha s vyjížděcím dílem pro klávesnici. Doporučoval bych obrátit se na někoho, kdo se v tom vyzná a bude to hračka.
0 Nominace Nahlásit |
gecco, chtěla jsem to vyzkoušet, ale ten program sweet home mi nejde ani otevřít, ani instalovat. Tobě to jde?
Upřímně – já ho mám nainstalovaný už několik let…
😉
Ale – až se dostanu na vhodný HW, vyzkouším – a dám vědět…
Já jsem také používala při zařizování papír A4, vystřihla z dalšího papíru odpovídající míry nábytku a na papíře „zařizovala“.:-)