Je březen měsíc knihy. takže proto se chystá vláda knihy zdražit. Nakupujme, nakupujme než nám to zatrhnou.Být na úrovni Rumunska, no to je něco.
5Kdo udělil odpovědi palec? myšpulín, anonym, kapka, Terryle, SajmonModer
před 4991 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já si chci koupi kniho od Joe Vitale, ale už jsem zapoměl její název. Mám moc rád duchovní a životopisné knížky.
0 Nominace Nahlásit |
Knihy nekupuji. Jsem chudá studentka a také by mi to bylo líto. Jednou si jí přečíst a pak založit do poličky. Raději chodím do knihovny 🙂 Půjčuji si hodně knížek a často 🙂
0 Nominace Nahlásit |
pre tých čo majú hlboko do kapsy a chcú čítať doporučujem ebook
napríklad http://ebookforum.cz/
0 Nominace Nahlásit |
Moc ráda bych si koupila jednu, kterou potřebuju k diplomce, kdyby už konečně ráčila vyjít. Psali mi z nakladatelství, že ji chystaj k tisku loni v červnu… a pořád nevyšla =o(
Jinak jsem už vlastně koupila, aniž bych si uvědomila, že je březen :) sice z druhé ruky po netu, ale koupila. Vivat Stephen King! Další kousek do mý sbírky!
0 Nominace Nahlásit |
Já když už si chci nějakou knihu přečíst, tak je mi celkem jedno, jestli je koupená nebo půjčená. Hlavně, že se dá dobře číst.
Zatím nevím, jestli si nějakou koupím. To vždycky poznám podle toho, co prodávají. Moc ale knihy nekupuju, spíš si je půjčuju.
0
před 4991 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekannas | 5913 | |
Drap | 4602 | |
led | 2997 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2238 | |
zjentek | 1643 | |
ivzez | 1445 | |