V niektorých prípadoch, ponožky chránia citlivé spodné časti nôh, hlavne ak ležíte v prievane. Pomáhajú regulovať teplotu tela. Mať studené nohy sa nevypláca.
Prípadných skalných zástancov „bez ponožiek“ možno k odskúšaniu
povzbudí https://vysetrenie.zoznam.sk/cl/1000649/1695739/Dajte-si-ponozky-pred-spanim-a-cakajte--co-sa-bude-diat--Necakana-zmena--ktora-ovplyvni-vas-zivot
https://www.google.com/search?client=avast&q=spanie+v+pono%C5%BEk%C3%A1ch&sa=X&ved=2ahUKEwjt89Oji8njAhWHbVAKHQJnBBUQ1QIoAHoECAoQAQ&biw=1024&bih=705
3Kdo udělil odpovědi palec? Arne1, paul1, aliendrone
před 1932 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Já tedy nejraději spím tak, jak mě rodiče stvořili. Při spaní na sobě žádný kousek textilie nesnesu. Ale když přijde na věc, někdy jsem musel spát nejen ve vlněných ponožkách, ale i v teplákové soupravě a spacáku. A to i v srpnu, ve Vysokých Tatrách 1500 m n.m.. Ráno byl mokrý ručník převěšený přes stanovou šňůru tvrdý jak fošňa.
2Kdo udělil odpovědi palec? paul1, aliendrone
před 1932 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Přítelkyně je větrací maniak. Takže v zimním období si ty ponožky na noc dávám
2Kdo udělil odpovědi palec? paul1, aliendrone
před 1932 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pokud jsou čisté a je zima, je to lepší řešení, než kdyby ti mrzly nohy. Můj názor. Ono záleží i na materiálu z kterého jsou vyrobeny. Takové fusky od Čongů jsou někdy i pořádný MASAKR! ;) :D :D
A to nemluvím o nějakých klinických potížích (nedostatečné prokrvování končetin), ale jsem jen MUDrC, nikoliv MUDr. Ostatně – i když nejsem narkoleptik, tak v případě krize dokáži usnout za volantem i při čekání na semaforech. :D :D :D
0 Nominace Nahlásit |
Není, ale některé ženy používají ponožky při usínání, později je bezděčně sejmou ve spánku.
0
před 1932 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Nejlip se spi jen tak, bez niceho, tedy i bez ponozek. Pokud bych vsak spala nekde venku v prirode, tak si mi ponozky urcite nebudou vadit.
Upravil/a: yuko
0
před 1930 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8208 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |