Dezinformace je v tom, co jste si přibásnil, totiž že „není možná obrana“. Co Musk SKUTEČNĚ napsal je v odkazu.
Zdroj: https://twitter.com/elonmusk/status/1581095945131167744
2Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone, elkon
před 682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
On jen vidí, jak se západní země velmi ochotně demilitarizují, posíláním veškeré vojenské techniky na Ukrajinu. Jednostranné informace z místa konfliktu musí být vždycky podezřelé a s otazníkem, co za tím doopravdy je.
1Kdo udělil odpovědi palec? aliendrone
před 682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Neplaš, jednak protentokrát musím souhlasit s Pepou25 (ani já jsem nenašel výrok EM v tebou napsané podobě), druhak – relativní rovnováha ZHN obou stran (záruka vzájemného zničení) panuje již od dob Brežněva, pokud vím (což je mimochodem také důvod, proč tu ještě není WW III).
Jinak – všechny raketové nosiče strategického určení jsou jaksi z principu hypersonické zbraně. A i když nová ruská ICBM RS-28 Sarmat (SS-30 Satan 2) je velice impresivní zbraň, tak podle mne americká SLBM UGM-133 ve verzi Trident II D5 je jí důstojným protivníkem a v lecčems ji překoná. Rusové prostě jen dotáhli drobný náskok Ameriky, to je celé. Vzájemné zničení je stále zaručeno, nic se nemění. Nedošlo k žádnému výraznému vychýlení v rovnováze v něčí neprospěch, ze kterého bychom si měli dělat vrásky.
0
před 682 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Pepa25 čerpal jsem ze dvou zdrojů také REUTERS Barents kde je mimo jiné
uvedeno, ruská střela dosahuje rychlosti 7 Mach je odpálená kolmo vzhůru
do atmosféry kde je řidký vzduch a USA není schopna zachytit deštníkem
tuto střelu.
Jinak je zapotřebí zachovat nohy v teple a chladnou hlavu poněvadž Rus
pravděpodobně žádnou takovou zbraň nemá jenom straší, ale je naděje
komisařka Věra Jourová navrhla kontrolovat novináře na Evropské úrovni a
tím by odpadlo, že by Pepa právník měl jiné informace než prostý
člověk který občas pracuje jako nádeník.
Aliendron, myslím, že Rusové opravdu měli s hypersonikou náskok, Amíci nic takového neměli. Zkoušeli, ale nedařilo se. Loni v českých médiích proběhla zprávy, nejprve, že zkoušky americké hypers.z. nebyly úspěšné, nějaký čas poté, že konečně úspěšné byly a krátce poté, že Rusové zatkli a vyšetřují techniky a vědce, kteří vyvinuli hypersonické střely, s podezřením na spolupráci s USA. Jak to dopadlo nevím.
Jen pro pořádek: v tom twítu není ani nic o tom, že „žádný jiný stát …“ naopak je tam výslovně uvedeno, že to samé umí Západ. Předpokládám, že moje odpověď bude zase smazána, ale ale prostě já si nemlžu pomoct a proti lžem se musím vždy ohradit …
Pepa25>>> Tedy ne že by mě překvapilo to mazání (sám to znám), ale pokud ti TOHLE někdo smaže, tak mi napiš a já tě svým vulgárním řevem podpořím. Což přirozeně NEZNAMENÁ, že nejsi stále můj nejoblíbenější libretardí (či libtardí) terč. 😉 😁
Drap | 8222 | |
led | 4068 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3402 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2777 | |
zjentek | 2724 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2018 | |
aliendrone | 1938 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |